Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Barki Kandydat na wędkarza
|
Wysłany: Wto Mar 15, 2011 21:29 Temat postu: Fajne zatoczki w okolicy wisły w kiezmarku |
|
|
Witam mam fajne miejsca na okonia,szczupaczka,i ładnego sandacza .
trzeba kierowac sie na beton w kiezmarku(stary most pontonowy)ostatnio tam było wydobycie piachu.przed tym betonem bedzie droga utwardzona szlaką trzeba bedzie jechac jakies 1,5km i po prawej stronie bedzie widac zakole .zapraszam tam z kopytem-jeżeli na szczupaka,sandacza.
na okonia małe kopytko,na boczny nie da rady ponieważ na dnie jest troszke zaczepu.jak by ktos chciał pojechac moge potprowadzic.pozdrawiam
Ps:oczywiscie jak sie skączy okres ochronny. _________________ nie umisz łowić na wisle?
to nie umiesz nigdzie;\ |
|
Powrót do góry |
|
 |
Minus Wędkarz
Dołączył: 26 Lip 2009 Posty: 430 Skąd: Pruszcz Gdański / Juszkowo
|
Wysłany: Czw Mar 17, 2011 17:34 Temat postu: |
|
|
lewy brzeg czy prawy? znam te rejony ale nie czaję z tego opisu _________________ bez ryzyka nie ma zabawy |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: Czw Mar 17, 2011 17:52 Temat postu: |
|
|
Minus napisał: | lewy brzeg czy prawy? znam te rejony ale nie czaję z tego opisu |
od prawej strony mostu ten beton.w wodzie jest beton w kształcie kwadratu _________________ nie umisz łowić na wisle?
|
Powrót do góry |
|
 |
qulpi
|
Wysłany: Czw Mar 17, 2011 18:18 Temat postu: |
|
|
Witam,czy już coś się ruszyło?Warto ze spinem się wybrać?
Pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: Czw Mar 17, 2011 19:18 Temat postu: |
|
|
dzisiaj byłem na chwile na spinning (boczny)na wisle to miałem 2 okonki i cholowałem cos większego ale przypon pękł już powoli można sie pokazywac na wisle _________________ nie umisz łowić na wisle?
|
Powrót do góry |
|
 |
qulpi
|
Wysłany: Czw Mar 17, 2011 19:19 Temat postu: |
|
|
Dzięki.
Pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: Czw Mar 17, 2011 19:25 Temat postu: |
|
|
Gulpi a wybierasz się w okolice kiezmarka? _________________ nie umisz łowić na wisle?
|
Powrót do góry |
|
 |
Minus Wędkarz
Dołączył: 26 Lip 2009 Posty: 430 Skąd: Pruszcz Gdański / Juszkowo
|
Wysłany: Czw Mar 17, 2011 21:58 Temat postu: |
|
|
czyli prawy (wschodni) brzeg w górę od mostu w kiezmarku - chodziłem po tych główkach jesienią zeszłego roku za sandałkiem i kilkanaście metrów dalej kormoran wyciągnął przy mnie chyba bolenia i zeżarł go na moich oczach... ładna rybka była _________________ bez ryzyka nie ma zabawy |
|
Powrót do góry |
|
 |
|