Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
DaFFy Wędkarz
|
Wysłany: Pią Maj 07, 2010 11:08 Temat postu: |
|
|
a Panowie co tam na rzekach ? _________________ Nie Liczy się Ilość, ale Jakość |
|
Powrót do góry |
|
 |
DaFFy Wędkarz
|
Wysłany: Wto Maj 11, 2010 13:20 Temat postu: |
|
|
w czwartek po południu planuje się wybrać na nockę, pewnie będę jechał, gdzieś na duże główki do Ostaszewa, jak by ktoś miał ochotę, to pewnie nie jedna główka bedzie wolna, co prawda w aucie miejsca nie mam, ale dla towrzystwa zapraszam, może ktoś był, coś słyszał co tam z długim się dzieje.
Ps. Pewnie sum będzie brał jak to w maju, jednak teraz to go łapać nie wolno  _________________ Nie Liczy się Ilość, ale Jakość |
|
Powrót do góry |
|
 |
Minus Wędkarz
Dołączył: 26 Lip 2009 Posty: 430 Skąd: Pruszcz Gdański / Juszkowo
|
Wysłany: Wto Maj 11, 2010 14:00 Temat postu: |
|
|
Ja również nad Wisełkę na nockę się zbieram w czwartek w okolice Kiezmarka albo Leszkowy
Daffy daj znaka jak Ci poszło a ja się też pochwalę (mam nadzieję) i wypatruj ogniska na przeciwnym brzegu  |
|
Powrót do góry |
|
 |
DaFFy Wędkarz
|
Wysłany: Wto Maj 11, 2010 20:07 Temat postu: |
|
|
czemu na Leszkowy lub Kiezmark - duża strona dużo lepsza, Ostaszewo, albo Drewnica, dużo większe główki, dużo spokojniejsza woda na warkoczach, dużo lepiej łapać, ostatnio byłem na Leszkach, woda sunie jak nienormalna. daj Namiar na Siebie może być na Priv. _________________ Nie Liczy się Ilość, ale Jakość |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|