Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kiwii47 Wędkarz
|
Wysłany: Wto Wrz 25, 2012 14:30 Temat postu: |
|
|
Witam , w końcu zawitałem nad Linawę , 2 godziny machania (w jednym miejscu) i 2 okonki około 25cm, na żywca też nie widziałem oby coś brało,następnie Marzęcino (Solnica) około 40 minut 1-malutki okonek i drugi pewno też taki ogromny zaatakował paprocha,mjejscowi machali za szczupakami ale też nic,jeszcze rzut okiem na Tugę w Tujsku, trochę zielska jest (nie łowiłem choć można było) następnie w drodze powrotnej zaliczam Kiezmark (Wisła od strony Elbląga) no tu to gdyby nie jakiś ptak, nie zrobił kupy w locie i nie spadło na wodę to czół bym się że patrze w lustro ( około 30 min machania za boleniem ) i normalka nic wrrrr ...ale ale tu muszę dodać że moi koledzy w ubiegłym tygodniu zaliczyli jednego dnia szczupaki 2 x 50+ oraz 2 x 60+ w górę rzeki .................. woda chyba poszła lekko w górę ......... |
|
Powrót do góry |
|
 |
elvis02 Moczykij
|
Wysłany: Wto Wrz 25, 2012 19:35 Temat postu: |
|
|
no to szalu na linawce nie bylo . moze wybiore sie w sobote z wieczora na trok. |
|
Powrót do góry |
|
 |
elvis02 Moczykij
|
Wysłany: Sob Lip 06, 2013 12:34 Temat postu: |
|
|
lowi ktos, cos na linawie????? |
|
Powrót do góry |
|
 |
raban
|
Wysłany: Pon Wrz 23, 2013 13:50 Temat postu: witam |
|
|
byłem w czwartek 3 godzinki na boczny trok 4 małe szczupaczki zero okonia |
|
Powrót do góry |
|
 |
raban
|
Wysłany: Pon Paź 28, 2013 14:34 Temat postu: |
|
|
Dźiś odwiedziłem linawę z żywcówką niestety problem ze złowieniem żywca,płoć brała ale 30-35cm 20szt.do tego dwa leszczyki ledwo wymiarowe i okoń 36cm wszystko na białego |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|