Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
DaFFy Wędkarz
|
Wysłany: Nie Maj 24, 2009 21:28 Temat postu: LIN, KARAŚ |
|
|
Szukam ciekawego miesjca na lina, ma ktoś jakieś sugestie?
preferuje grunt. lub spławik z dna, może byc rano, wieczorem w dzień, nie lubie hałasu - lin też nie Zna ktos jakies godne polecenia miejscówki, nie oblegane przez ludzi ?? _________________ Nie Liczy się Ilość, ale Jakość |
|
Powrót do góry |
|
 |
jarry Site Admin
|
Wysłany: Pon Maj 25, 2009 9:01 Temat postu: Re: LIN, KARAŚ |
|
|
DaFFy napisał: | Zna ktos jakies godne polecenia miejscówki, nie oblegane przez ludzi ?? |
Jak Ci ktoś poleci takie miejscówki to dopiero zaczną być oblegane i czar spokojnego łowiska pryśnie. _________________ www.pzwgdyniaport.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
bolnyj Wędkarz
|
Wysłany: Pon Maj 25, 2009 12:43 Temat postu: Re: LIN, KARAŚ |
|
|
jarry napisał: | DaFFy napisał: | Zna ktos jakies godne polecenia miejscówki, nie oblegane przez ludzi ?? |
Jak Ci ktoś poleci takie miejscówki to dopiero zaczną być oblegane i czar spokojnego łowiska pryśnie. |
He he święte słowa. Ja mam takie miejsce ale nie powiem gdzie żebm miał jeszcze trochę spokoju zanim inni je wyczają.
Ale żeby nie być złym kolegą to o tej porze po lina mozna pokusic sie na Linawę k/ Nowego Dworu Gd. O spokój to tam raczej trudno ale ryba jest. _________________ Fishing & speedway is my life. |
|
Powrót do góry |
|
 |
rawenius Wędkarz
|
Wysłany: Pon Maj 25, 2009 16:13 Temat postu: |
|
|
Jezioro Dobre. _________________ pyszna zabawa:) |
|
Powrót do góry |
|
 |
DaFFy Wędkarz
|
Wysłany: Pon Maj 25, 2009 21:49 Temat postu: |
|
|
ja raczej na ryby a nie po ryby, dlatego interesują mnie raczej miejsca niedostępne nieoblegane, w których panuje cisza i spokuj, wiem że łowisk takich jest mało... jednak są też wiadomości prywatne, na które można przesłac informację dyskretnie. lub umówic się na wspólny wypad i poleciec razem.. _________________ Nie Liczy się Ilość, ale Jakość |
|
Powrót do góry |
|
 |
|