Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
SiWuChA Wędkarz
|
Wysłany: Pon Maj 04, 2009 6:33 Temat postu: |
|
|
malolat89 napisał: | dziś byłem na jeziorze wysockim... szczupaczek 60 cm i 6 okoni wszystkie ponad 30 cm ;] warto było od 7 do 19 siedziec szczególnie jak tego szczupaka sie holowało ;] jezioro znów staje się ciekawe tak jak dla mnie młodego wędkarza;] pełno ludzi jak i po jednym i drugim brzegu ;] pozdrawiam i połamania ;] |
jednak mogłem jechać z Tobą niż na tym grillu siedzieć yhh  _________________
GG-72983 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Krzysiek Krupski Kandydat na wędkarza
|
Wysłany: Pią Maj 08, 2009 22:25 Temat postu: |
|
|
Panowie na to jeziorko jest tylko jedna przynęta na prawde skuteczna ,piszę tu o zawodach i tej mniejszej rybie do 40cm i pisze to do was ja wielokrotny mistrz juniorów na tym akwenie z reszta nie tylko na tym i już dawno nie junior hihihi pozdrawiam jak by co to moje gg jest widoczne a i na LESZCZA z tego jeziora tez mam sposoby złowienie 3-4 sztuk po 2,5 kg na dobę to nie żadna sztuka , ale przecież nie mogę tego na pisać na forum bo do końca tego roku jezioro będzie puste . Troszkę tak pół żartem pół serio podpowiem powróćmy do żrudeł swoje informacje posiadam od Świętej pamięci starszego kolegi który pokazał mi co gdzie jak kiedy i to Jemu zawdzięczam wszystkie sukcesy. No i oczywiście nie pisze o agregacie prądotwórczym hihihi pozdrawiam hihihi. _________________ 20 lat wędkuje ale ciągle się uczę....
Ostatnio zmieniony przez Krzysiek Krupski dnia Wto Maj 12, 2009 21:22, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
gurdzik Wędkarz
|
Wysłany: Pią Maj 08, 2009 23:41 Temat postu: odp |
|
|
Napisz ksiązke o tym... |
|
Powrót do góry |
|
 |
WM Wędkarz
|
Wysłany: Sob Maj 09, 2009 18:54 Temat postu: |
|
|
Krzysiek Krupski napisał: | Panowie na to jeziorko jest tylko jedna przynęta naprawde skuteczna na LESZCZA z tego jeziora tez mam sposoby złowienie 3-4 sztuk po 2,5 kg na dobę |
Oj Krzycho nie tylko jedna i to nie tylko na to jezioro.Najważniesza to odpowiednia metoda,ale ja książki o tym nie napiszę Mam nadzieję,że Ty też nie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: Nie Maj 10, 2009 12:55 Temat postu: |
|
|
trochę mnie poniosło hihihii ale rzeczywiście książki o tym nie napisze bo i poco przecież tam nie ma ryb  _________________ 20 lat wędkuje ale ciągle się uczę....
Ostatnio zmieniony przez Krzysiek Krupski dnia Wto Maj 12, 2009 21:24, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
Magik Moczykij
|
Wysłany: Nie Maj 10, 2009 16:52 Temat postu: |
|
|
Przepraszam za offtop...
Może warto zainstalować przed wydaniem książki firefox'a z modułem podkreślania błędów, bo aż oczy bolą jak się czyta takie posty... |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: Wto Maj 12, 2009 21:17 Temat postu: |
|
|
morze rzeczywiśćie rze nikt na to wcześniej niewpadł taki moduł pszydał by się to by nasza ortografia była lepża a zdania wyrażistżę .Sorki miałem chwilę i jakoś tak  _________________ 20 lat wędkuje ale ciągle się uczę.... |
|
Powrót do góry |
|
 |
cliodci Moczykij
|
Wysłany: Sro Maj 20, 2009 23:12 Temat postu: |
|
|
Dziś byłem na łódce, niestety brania bardzo chimeryczne, jak coś przepływało to wzięło. Przeważnie płotki 15-ki oraz krąp taki pod 30cm. Ogólnie bardzo kiepsko. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Maniek_111 Moczykij
|
Wysłany: Wto Mar 23, 2010 15:33 Temat postu: |
|
|
Był ktoś może w weekend na wysockim, lód jeszcze bezpieczny? W czwartek mam zamiar się wybrać |
|
Powrót do góry |
|
 |
malolat89 Wędkarz
|
Wysłany: Pon Kwi 05, 2010 19:52 Temat postu: |
|
|
A wiec dziś od 12 do 17 na Wysockim w sumie tylko 3 małe płotki i nic po za tym ;] jak zwykle przy jeziorze burdel taki ze brak słów parasolka w wodzie w ch*j worków itp.... pozdrawiam ... _________________ Pasją człwieka jest to co uwielbia robić. Moją pasją jest spędzenie dni nad wodą z wędką.
4480443 gg |
|
Powrót do góry |
|
 |
joker Wędkarz
|
Wysłany: Sro Kwi 14, 2010 18:47 Temat postu: |
|
|
Czy są jakieś postępy na jeziorku, ktoś coś połowił?
Do malolat89 syf jest taki jak w całym gdańsku na ulicach  |
|
Powrót do góry |
|
 |
malolat89 Wędkarz
|
Wysłany: Sob Kwi 17, 2010 10:11 Temat postu: |
|
|
syf jest non stop. miski , parasolki itp w trzcinach leżą. w około same puszki, siatki itp naprawdę tak zaniedbanego zbiornika już dawno nie widziałem. ale mi się wydaje że nie tylko co poniektórzy "wędkarze" to zostawiają ale także te miejscowe cwaniaczki co takkkkkkiego Karpia wyciągnął (pewnie siecią) pozdrawiam ! _________________ Pasją człwieka jest to co uwielbia robić. Moją pasją jest spędzenie dni nad wodą z wędką.
4480443 gg |
|
Powrót do góry |
|
 |
joker Wędkarz
|
Wysłany: Pon Kwi 26, 2010 19:12 Temat postu: |
|
|
Jakieś efekty w łowieniu na Wysockim? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Maniek_111 Moczykij
|
Wysłany: Pon Kwi 26, 2010 19:38 Temat postu: |
|
|
W niedziele miałem tam zawody. Wyniki strasznie słabe, wygrałem wynikiem niecałe 500g (kilka płotek+ leszczyk 300g) ogółem byłem bardzo słabo przygotowany do zawodów ( brak treningu i dobrej zanęty) wydaje mi sie, że maksymalny wynik jaki można było osiagnąć oscylował między 1000-1200g |
|
Powrót do góry |
|
 |
slawencjusz21 Wędkarz
|
Wysłany: Pon Kwi 26, 2010 19:49 Temat postu: |
|
|
byłem w niedzielę z rodziną na spacerze z psem nad jeziorem Wysockim i jedno co nas uderzyło: SYF po prostu wielki SYF.niestety to raczej wina NAS wędkarzy- pudełka po robakach (pewnie jeszcze z zeszłego sezonu), opakowania po zanętach no i masa butelek po piwie!!!!!! nie wiem jak można tak zabrudzony zbiornik dopuścic do zawodów wędkarskich... nie wiem ogólnie jak zawody ale jak pytałem w stanicy podobno się odbywały.... |
|
Powrót do góry |
|
 |
|