Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
dran_er
|
Wysłany: Nie Lip 28, 2013 15:51 Temat postu: Łapino Dolne |
|
|
Pojechałem ostatnio na wyżej wymieniony zbiornik, łowiłem na długim łuku w okolicach elektrowni, efekt był mizerny na 3 godziny łowienia 3plotki ok 15-17 cm i jeden krąp ok. 20 cm. Skończyło się tak ze spakowałem sprzęt i pojechałem na Martwą Wisłę(gdzie zresztą ładnie połowiłem).
Czy ktoś z was łowi tam czasem?? Czy w ogóle jest tam ryba, bo zbiornik bardzo ładny i brzeg w okolicy elektrowni bardzo wygodny do spławikowego łowienia na bata czy tyczkę. |
|
Powrót do góry |
|
 |
jonasz7 Wędkarz
|
Wysłany: Pon Lip 29, 2013 16:53 Temat postu: |
|
|
Hehe tam tak jest, ryba jest i to piękna, ale trzeba poznać te jezioro. Ja miałem tam raz zawody miałem 3 płotki i jedną ukleje, jak zresztą reszta zawodników, ważna była wielkość rybek:)
Mnie już więcej nad tą wodą nie zobaczą. _________________ Tyczkarz |
|
Powrót do góry |
|
 |
dran_er
|
Wysłany: Czw Sie 01, 2013 6:22 Temat postu: |
|
|
Postanowilem dac temu zbiornikowi jeszcze jedną szansę i pojechalem wczoraj po pracy. Wynik mnie zdziwil, na 4 godziny łowienia prawie 4 kg ryb. Co prawda nie zlowiłem żadnego potwora ale dwa leszcze 0,5 i 0.7 kg, sporo ładnej płci takiej koło 20-25 cm i takie same krapie. Wychodzi na toze nie mozna odrazu skreslac lowiska jak raz nam na nim nie pójdzie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|