Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
portfel333 Kandydat na wędkarza
|
Wysłany: Sro Sty 02, 2013 14:20 Temat postu: Mapa wód okręgu |
|
|
Mam pytanie gdzie dostanę /znajdę obowiązującą mapę wód okręgu - bo stara mapa zniknęła ze strony pzw (albo nie mogę jej nigdzie znaleźć).
Będę wdzięczny za pomoc. |
|
Powrót do góry |
|
 |
mik1963 Kandydat na wędkarza
|
Wysłany: Nie Sty 06, 2013 8:21 Temat postu: Re: Mapa wód okręgu |
|
|
mapy batymetryczne łowisk też by się przydały . Jeśli ktoś ma info gdzie takie znajdę to był bym wdzięczny . |
|
Powrót do góry |
|
 |
Areh Wędkarz
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Tramal
|
Wysłany: Wto Sty 29, 2013 10:40 Temat postu: |
|
|
Dołączam się do pytania. Co się stało z mapą wód okręgu?. Sam rejestr wody jest mało przejrzysty, zwłaszcza jak planuje się dalszy wyjazd nad wodę. Może ktoś z administracji strony www się wypowie w temacie?
pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
jarry Site Admin
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Tramal
|
Wysłany: Wto Sty 29, 2013 13:03 Temat postu: |
|
|
Właśnie o to chodziło Dziękuję uprzejmie i życzę powodzenia w przygotowaniu aktualnej mapy.
Fajnym pomysłem był by spis jezior wraz z opisem gatunków ryb, metodami połowu oraz sposobem dojazdu (ew. zakwaterowanie). Zwłaszcza przydatna byłaby informacja gdzie można bezpiecznie i legalnie zostawić samochód. Coraz częściej słyszy się o mandatach za parkowanie w lesie, na terenach zielonych etc... Taki spis powinien przyjmować formę stałą - najlepiej alfabetyczną a nie forum.
To oczywiście musiało by być wykonane przez wędkarzy - użytkowników bo nie sądzę by administracja www samodzielnie podołała tych jezior jest trochę...
jeszcze raz dzięki wielkie za mapkę
Pozdrawiam serdecznie |
|
Powrót do góry |
|
 |
Daniel Moczykij
|
Wysłany: Pią Lut 01, 2013 11:59 Temat postu: |
|
|
tak z tymi miejscami to prawda byłem nad jeziorem gdzie jest na internecie opisany parking zresztą nawet tabliczki są w lesie ze jest to parking dla wędkarzy z PZW a przy wyjeździe dostałem mandat nie ma znaków ze jest zakaz wjazdu zresztą nie ma możliwości wjazdu inna droga na parking masakra jakaś. |
|
Powrót do góry |
|
 |
mik1963 Kandydat na wędkarza
|
Wysłany: Sob Lut 09, 2013 19:07 Temat postu: |
|
|
Daniel napisał: | tak z tymi miejscami to prawda byłem nad jeziorem gdzie jest na internecie opisany parking zresztą nawet tabliczki są w lesie ze jest to parking dla wędkarzy z PZW a przy wyjeździe dostałem mandat nie ma znaków ze jest zakaz wjazdu zresztą nie ma możliwości wjazdu inna droga na parking masakra jakaś. |
Współczuję ! po prostu nie ma to jak polska organizacja  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kari Moczykij
|
Wysłany: Sob Mar 29, 2014 11:46 Temat postu: |
|
|
Może ktoś wie czy będzie na stronie mapa na 2014 rok? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Areh Wędkarz
|
Wysłany: Nie Mar 30, 2014 13:22 Temat postu: |
|
|
Kari napisał: | Może ktoś wie czy będzie na stronie mapa na 2014 rok? |
Spokojnie, kolega jarry od ponad roku się stara, więc pewnie starania są już bardzo zaawansowane i zapewne niedługo coś się pojawi. |
|
Powrót do góry |
|
 |
wujas007 Site Admin
|
Wysłany: Pon Mar 31, 2014 8:10 Temat postu: |
|
|
Kari napisał: | Może ktoś wie czy będzie na stronie mapa na 2014 rok? |
jestem po rozmowie tel. z Dyrektorem biura ZO PZW Gdańsk (autorem tej poprzedniej mapki) powiedział mi, że zmodyfikuje mapkę a ja osobiście podwieszę na stronie....jarry jest niewinny w tym temacie...choć w jednym...hahahaha _________________ Pozdrawiam
Sylwester Ostapiak
http://pzwgdyniaport.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
wujas007 Site Admin
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Kari Moczykij
|
Wysłany: Czw Kwi 03, 2014 15:53 Temat postu: |
|
|
Miodzio  |
|
Powrót do góry |
|
 |
kiwii47 Wędkarz
|
Wysłany: Wto Kwi 29, 2014 16:50 Temat postu: |
|
|
Witam,na mapie brakuje zaznaczonych wód wyłączonych z wędkowania:Jar Raduni, Jar Reknicy, Zb.Goszyn ,rz.Cedron,rz.Trzebiocha oraz jest ona trochę okrojona, nie widać rz. Zbrzycyc oraz J.Laska (rezerwat), co do oznakowania kolorami wód i dróg są mało czytelne (podobne kolory). Mapki z ubiegłych lat są bardziej czytelne . Jeśli coś pokiełbasiłem to przepraszam i proszę admina o usunięcie tego postu . |
|
Powrót do góry |
|
 |
|