Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wujas007 Site Admin
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Dark
|
Wysłany: Pon Kwi 07, 2014 9:32 Temat postu: |
|
|
Witam,
W wakacje wybieram się nad j. Głębokie, i chciałbym też odwiedzić Radunie koło Żukowa, pochodzę z Kielc powiedzcie jakie opłaty muszę zrobić żeby ze dwa razy przejść się tam ze spinem? |
|
Powrót do góry |
|
 |
wujas007 Site Admin
|
Wysłany: Pon Kwi 07, 2014 10:01 Temat postu: |
|
|
Dark napisał: | Witam,
W wakacje wybieram się nad j. Głębokie, i chciałbym też odwiedzić Radunie koło Żukowa, pochodzę z Kielc powiedzcie jakie opłaty muszę zrobić żeby ze dwa razy przejść się tam ze spinem? |
tutaj składki PZW Gdańsk zdecyduj co dla Ciebie bardziej opłacalne... _________________ Pozdrawiam
Sylwester Ostapiak
http://pzwgdyniaport.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
senior Kandydat na wędkarza
|
Wysłany: Sro Lut 04, 2015 16:04 Temat postu: |
|
|
Witam, od ostatniego wpisu w tym wątku sporo czasu minęło - czyżby nikt nad Radunię z wędką nie chodził..?)
- Może jednak są tacy, którzy upodobali sobie łowienie w tej rzece i jej dopływach i może chcieli by się podzielić aktualnymi informacjami. Osobiście, jeszcze nie łowiłem w Raduni, choć nie ukrywam, że chciał bym pstrąga złowić Jakie miejsca bardziej są dostępne i gdzie można auto zaparkować bezpiecznie ? Pozdrawiam _________________ JANU |
|
Powrót do góry |
|
 |
SuperGrover Wędkarz
|
Wysłany: Pon Lut 09, 2015 12:45 Temat postu: |
|
|
senior napisał: | Witam, od ostatniego wpisu w tym wątku sporo czasu minęło - czyżby nikt nad Radunię z wędką nie chodził..?)
|
Podejrzewam, że na Radunię ludziska chodzą, ale forum dogorywa i nikt (prawie nikt) tutaj nie pisze. W sumie to nie ma co się dziwić, skoro totalny przeciąg tutaj od dłuższego czasu zapanował. |
|
Powrót do góry |
|
 |
wujas007 Site Admin
|
Wysłany: Wto Lut 17, 2015 13:50 Temat postu: |
|
|
SuperGrover napisał: | senior napisał: | Witam, od ostatniego wpisu w tym wątku sporo czasu minęło - czyżby nikt nad Radunię z wędką nie chodził..?)
|
Podejrzewam, że na Radunię ludziska chodzą, ale forum dogorywa i nikt (prawie nikt) tutaj nie pisze. W sumie to nie ma co się dziwić, skoro totalny przeciąg tutaj od dłuższego czasu zapanował. |
Marcin, zrób jakiś dym tutaj na forum...zaraz się towarzystwo etyczno-moralne obudzi... _________________ Pozdrawiam
Sylwester Ostapiak
http://pzwgdyniaport.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: Wto Lut 17, 2015 19:07 Temat postu: |
|
|
Ja jestem "ZA" Ten "dym" na całym forum potrzebny jest jak rybie woda lub jak pstrągom Radunia...
- Prawie nikt nie zamieszcza relacji z wypadów nad wodę a o fotkach z ciekawych miejsc już nie wspomne..
ps. Jak zamiesić fotkę w wątku złowionej ryby na tle łowiska  _________________ JANU |
|
Powrót do góry |
|
 |
wind Wędkarz
|
Wysłany: Wto Lut 17, 2015 20:39 Temat postu: |
|
|
senior napisał: |
ps. Jak zamiesić fotkę w wątku złowionej ryby na tle łowiska  |
Jeszcze się nie nauczyłeś, ze takich fotek się nie udostępnia ??
Taki żarcik ...  _________________ LUDZIE OPETANI, NAWIEDZENI SWOJĄ PASJĄ, SPECYFICZNIE UBRANI, Z WŁASNYMI OBYCZAJAMI I JĘZYKIEM.
Forum Wędkarskie |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: Wto Lut 17, 2015 22:15 Temat postu: |
|
|
- a wiesz wind, że ja gdzieś Twój nick już spotkałem - być może na innym forum ..
- wracając do meritum, mogę jedynie obiecać, że na forum nie będę już o nic pytał aby nie popełnić nowej gafy - z kolei obiecuję, pilnie czytać posty i uczyć się obowiązujących zasad.  _________________ JANU |
|
Powrót do góry |
|
 |
jarry Site Admin
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: Sro Lut 18, 2015 15:33 Temat postu: |
|
|
Wielkie dzięki Ci dobry człowieku za pouczenie i tym, samym przywołanie Seniora do należnego mu "miejsca" - a teraz pozwolisz, że zaparzę sobie ziółka
Ps. Nie martw się... z pewnością jeszcze nie raz nadarzy Ci się okazja wskazać komuś ten "link"  _________________ JANU |
|
Powrót do góry |
|
 |
|