Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
WM Wędkarz
|
Wysłany: Pon Lut 20, 2012 22:55 Temat postu: |
|
|
doozer napisał: |
WM napisał: | Skoro to co piszemy to bełkot, to dlaczego nas nie wywalicie z forum  |
A bo na miano meczennika to trzeba sobie zasluzyc. Popracuj jeszcze troche. |
Bo za mówienie prawdy nie możecie tego zrobić i o to chodzi  |
|
Powrót do góry |
|
 |
doozer Site Admin
|
Wysłany: Pon Lut 20, 2012 23:15 Temat postu: |
|
|
WM napisał: | Bo za mówienie prawdy nie możecie tego zrobić i o to chodzi  |
WOW, glebokie! _________________ pzdr,
Przemek Hołowczyc |
|
Powrót do góry |
|
 |
WM Wędkarz
|
Wysłany: Pon Lut 20, 2012 23:21 Temat postu: |
|
|
Płytkie, byś zrozumiał!!!  |
|
Powrót do góry |
|
 |
doozer Site Admin
|
Wysłany: Pon Lut 20, 2012 23:32 Temat postu: |
|
|
WM napisał: | Płytkie, byś zrozumiał!!!  |
Widzisz WM, Ty bez personalnych przytykow nie mozesz sie obejsc.
Dlatego rozmowa z Toba jest taka ciezka.
Smutna prawda. _________________ pzdr,
Przemek Hołowczyc |
|
Powrót do góry |
|
 |
donkocur Wędkarz
|
Wysłany: Wto Lut 21, 2012 16:30 Temat postu: |
|
|
doozer Ty na prawdę jesteś nie grzeczny .Ja się zatrzetrzewiam(jak to napisałeś ) WM nie może bez swoich personalnych wycieczek. Z tego co wiem to myśmy Cię za żadnego sędziego albo cenzora naszych wypowiedz nie prosili.Jaką wartość merytoryczną do Twoich wypowiedzi wnoszą Twoje sądy ? |
|
Powrót do góry |
|
 |
doozer Site Admin
|
Wysłany: Wto Lut 21, 2012 16:44 Temat postu: |
|
|
donkocur napisał: | doozer Ty na prawdę jesteś nie grzeczny .Ja się zatrzetrzewiam(jak to napisałeś ) WM nie może bez swoich personalnych wycieczek. Z tego co wiem to myśmy Cię za żadnego sędziego albo cenzora naszych wypowiedz nie prosili.Jaką wartość merytoryczną do Twoich wypowiedzi wnoszą Twoje sądy ? |
Od kilku dni prowadzisz ze mna polemike i dopiero teraz sie zorientowales, ze z niewlasciwa osoba? Hmmm, zastanawiajace. _________________ pzdr,
Przemek Hołowczyc |
|
Powrót do góry |
|
 |
donkocur Wędkarz
|
Wysłany: Wto Lut 21, 2012 17:22 Temat postu: |
|
|
Tym postem jednoznacznie dałeś dowód że czytanie ze zrozumieniem to sztuka której jeszcze nie pojąłeś .W takim razie nie pozostaje mi zaprzestać polemiki z Tobą . |
|
Powrót do góry |
|
 |
doozer Site Admin
|
Wysłany: Wto Lut 21, 2012 17:35 Temat postu: |
|
|
donkocur napisał: | Tym postem jednoznacznie dałeś dowód że czytanie ze zrozumieniem to sztuka której jeszcze nie pojąłeś .W takim razie nie pozostaje mi zaprzestać polemiki z Tobą . |
Ironia sie wyostrza, dobrze, widac czegos sie nauczyles. _________________ pzdr,
Przemek Hołowczyc |
|
Powrót do góry |
|
 |
WM Wędkarz
|
Wysłany: Wto Lut 21, 2012 19:34 Temat postu: |
|
|
Donkocur co jeden to lepszy talent Widocznie lubią z siebie pośmiewisko robić |
|
Powrót do góry |
|
 |
donkocur Wędkarz
|
Wysłany: Wto Lut 21, 2012 19:45 Temat postu: |
|
|
doozer faktycznie nie rozumiesz co się do Ciebie pisze!!! to nie żadna ironia Ty na prawdę nie rozumiesz tego co czytasz !!! Jeszcze pochlebiasz sobie że czegoś się od Ciebie nauczyłem no takich żartów nie stosuj wobec mnie bo ze śmiechu szwy po wyrostku mi puszczą !!! Jako że jest to ostatni post który napisałem do Ciebie , żegnam ozięble ! |
|
Powrót do góry |
|
 |
doozer Site Admin
|
Wysłany: Wto Lut 21, 2012 21:30 Temat postu: |
|
|
donkocur napisał: | doozer faktycznie nie rozumiesz co się do Ciebie pisze!!! to nie żadna ironia Ty na prawdę nie rozumiesz tego co czytasz !!! Jeszcze pochlebiasz sobie że czegoś się od Ciebie nauczyłem  |
Nigdzie nie pisalem, ze ode mnie. No nie wiem kto tu ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem.
donkocur napisał: |
no takich żartów nie stosuj wobec mnie bo ze śmiechu szwy po wyrostku mi puszczą !!! Jako że jest to ostatni post który napisałem do Ciebie , żegnam ozięble ! |
No cale szczescie! Myslalem, ze to juz sie nigdy nie skonczy.
Ahh, i zdrowia zycze. _________________ pzdr,
Przemek Hołowczyc |
|
Powrót do góry |
|
 |
doozer Site Admin
|
Wysłany: Wto Lut 21, 2012 21:31 Temat postu: |
|
|
WM napisał: | Donkocur co jeden to lepszy talent Widocznie lubią z siebie pośmiewisko robić |
ROTFL! _________________ pzdr,
Przemek Hołowczyc |
|
Powrót do góry |
|
 |
wujas007 Site Admin
|
Wysłany: Czw Lut 23, 2012 9:33 Temat postu: |
|
|
WM napisał: |
To logiczne, ale... w takim razie dlaczego macie w dupie j.Kamień i o dobro tej wody nie walczycie, bo jak inaczej nazwać brak interwencji w ZO odnośnie sposobu odłowów? Sami przyznaliście, że jest bez sensu, ale się nie odezwiecie, bo mogą Wam wodę odebrać! Gratuluje podejścia
Skoro to co piszemy to bełkot, to dlaczego nas nie wywalicie z forum  |
Z tym w dupie to jesteś niesprawiedliwy i chyba już trochę zacietrzewiony...
Waldek nie mówiliśmy, że stawny sposób odłowu kontrolnego jest bez sensu...tylko bulwersujący wędkarzy...z powodów wszystkim znanych.
Skąd Wiesz, że w sprawie odłowów sposobem stawnym nie interweniowaliśmy? Sam czytałeś na zebraniu wnioski i założenia ichtiologa co do dalszych zarybień naszego jeziora. Było tam napisane między innymi, że ta właśnie metoda jest dla nas tj. ZO najbardziej ekonomiczna. Ten zapis w wniosku znalazł się na podstawie naszego pytania w sprawie sposobu odłowu kontrolnego. Moglibyśmy sami jako koło zapłacić za odłowy ciągnione, ale zwyczajnie nas nie stać.
Gdzieś czytałem Twój post, że zauważyłeś stwierdzenie w wnioskach po odłowach kontrolnych dot. naszego jeziora zapisany punkt o małej populacji drapieżnika, a w dalszym ciągu odławia się największe osobniki drapieżników.
Odwróciłeś tok myślenia, to właśnie na podstawie tych odłowów kontrolnych z powodu małej ilości drapieżnika w siatkach, ichtiolog stwierdza właśnie małą populację drapieżnika w naszym jeziorze, co będzie miało znaczenie przy tworzeniu nowego operatu.
W skrócie: najpierw są odłowy, potem wnioski jak wyżej... _________________ Pozdrawiam
Sylwester Ostapiak
http://pzwgdyniaport.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
wujas007 Site Admin
|
Wysłany: Czw Lut 23, 2012 9:53 Temat postu: |
|
|
donkocur napisał: | Prezes wyrażnie powiedział że nie przewiduje dalszego zarybiania pstrągiem.Widzę jednak że w przypadku wystąpienia takiej konieczności te słowa nie będą nic znaczyć . |
To co powiedział Prezes Koła na zebraniu jest sprawą niepodważalną, dalszych zarybień pstrągiem nie będzie w Kamieniu...ktoś, coś przeinaczył z następnymi zarybieniami _________________ Pozdrawiam
Sylwester Ostapiak
http://pzwgdyniaport.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
wujas007 Site Admin
|
Wysłany: Czw Lut 23, 2012 10:03 Temat postu: |
|
|
WM napisał: | Sylwek zebranie było w styczniu więc dlaczego wtedy nie było obiekcji co do Marchowa? Info o zawodach zapodałeś(o ile dobrze pamiętam, bo teraz trzeba być zalogowanym by to odczytać!) 13 stycznia, |
Ja odbywało się zebranie, to jeszcze nie było takich obfitych opadów śniegu. Jak już wcześniej napisałem....zmiana miejsca rozgrywania zawodów nastąpiła na wskutek wystąpienia takich opadów śniegu
Pogoda w dniu zawodów była rzeczywiście oki. Ale zagwarantowałbyś to w tym czasie kiedy trzeba było podjąć decyzję i ogłosić członkom koła?
Jak napisałem wyżej, pogoda w tym dniu była oki ale jak w Mrchowie zaparkować w kilkanaście aut, zawróci itp przy stanie śniegu jaki był?
Nie, nie trzeba się logować na stronie koła, żeby zapoznać się z wiadomościami...to by było bez sensu...przecież chcemy aby odwiedzało naszą stronę jak najszersza rzesza wędkarzy i sympatyków... _________________ Pozdrawiam
Sylwester Ostapiak
http://pzwgdyniaport.pl
Ostatnio zmieniony przez wujas007 dnia Czw Lut 23, 2012 11:26, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
|