Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
rawenius Wędkarz
|
Wysłany: Sro Wrz 26, 2007 18:13 Temat postu: Gdzie...........? |
|
|
Gdzie są wpuszczane ryby za moje składki
Do k....... nędzy gdzie
Borowiec - kiedy i czym był zarybaiany
Wysockie - to samo
Wycztok/Kamień - jak wyżeji
przykłady można mnożyć, co się dziej z moimi pieniędzmi
P Y T A M S I Ę _________________ pyszna zabawa:) |
|
Powrót do góry |
|
 |
KJ-UB Wędkarz
|
Wysłany: Sro Wrz 26, 2007 18:30 Temat postu: |
|
|
 _________________ Pozdrawiam.
Adam. |
|
Powrót do góry |
|
 |
rawenius Wędkarz
|
Wysłany: Sro Wrz 26, 2007 21:19 Temat postu: |
|
|
Sprywatyzować PZW  _________________ pyszna zabawa:) |
|
Powrót do góry |
|
 |
KJ-UB Wędkarz
|
Wysłany: Sro Wrz 26, 2007 21:49 Temat postu: |
|
|
nie prywatyzuje się nierentownych podmiotów (nikt już nie kupuje gó.na) tylko ogłasza upadłość _________________ Pozdrawiam.
Adam. |
|
Powrót do góry |
|
 |
rawenius Wędkarz
|
Wysłany: Sro Wrz 26, 2007 22:36 Temat postu: |
|
|
podzielić na spółki, spółeczki, stworzyć stowarzyszenia z tego ścierwa! _________________ pyszna zabawa:) |
|
Powrót do góry |
|
 |
rawenius Wędkarz
|
Wysłany: Sro Wrz 26, 2007 22:38 Temat postu: |
|
|
Panie administratorze, niech mi Pan pomoże, bo łajnem będę rzucał i moczem oblewał, taka cholera mnie wzięła, że opanować się nie mogę
 _________________ pyszna zabawa:) |
|
Powrót do góry |
|
 |
jarry Site Admin
|
Wysłany: Czw Wrz 27, 2007 8:25 Temat postu: gdzie... |
|
|
A podobno wędkarstwo koi nerwy i uczy pokory... |
|
Powrót do góry |
|
 |
gurdzik Wędkarz
|
Wysłany: Czw Wrz 27, 2007 21:02 Temat postu: nie płace składek od 2lat |
|
|
płaciłem płaciłem składeczki ale dałem sobie spokoj bo i tak kasa trafia do kieszeni tych złodziei!! łowie nadal na pzw od czasudo czasu bez składek np na wysockim, nie spotkałem sie tam z zadna kontrola od kilku lat bo i czego pilnowac.....LUDZIE POKI BEDZIECIE IM PłACIC PUTY TEGO GóWNA NIE ROZWIąZA!!! Jest tyle fajnych łowisk za 20 zł za dzionek czy nie lepiej tak! |
|
Powrót do góry |
|
 |
wujas007 Site Admin
|
Wysłany: Pią Wrz 28, 2007 17:43 Temat postu: Re: Gdzie...........? |
|
|
rawenius napisał: | Gdzie są wpuszczane ryby za moje składki
Do k....... nędzy gdzie
Borowiec - kiedy i czym był zarybaiany
Wysockie - to samo
Wycztok/Kamień - jak wyżeji
przykłady można mnożyć, co się dziej z moimi pieniędzmi
P Y T A M S I Ę
płaciłem płaciłem składeczki ale dałem sobie spokoj bo i tak kasa trafia do kieszeni tych złodziei!! łowie nadal na pzw od czasudo czasu bez składek np na wysockim, nie spotkałem sie tam z zadna kontrola od kilku lat bo i czego pilnowac.....LUDZIE POKI BEDZIECIE IM PłACIC PUTY TEGO GóWNA NIE ROZWIąZA!!! Jest tyle fajnych łowisk za 20 zł za dzionek czy nie lepiej tak!
|
http://pzwgdyniaport.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=96&Itemid=50
Teraz w Kamieniu będzie tego więcej, nie koniecznie z Twoich składek gurdzik, ale nie bierz tego do siebie...lepiej żebyś bez składek nad Kamień nie przyjeżdzał...bo będzie obciach dla Ciebie...tak w necie wystąpić jako ten co nie płaci, a czegoś jednak nad wodami PZW szuka:)
Łowiska za 2 dychy/dzień to fajne łowiska, trzymaj się lepiej tych łowisk. A swoją drogą PZW to chała, bo znajdź kogoś tam do roboty. Jeżeli nie poczuje prywatnego interesu to prawie pewne, że nie popracuje dla innych.
Trochę sprowokowaliście mnie, za zbyt ostry ton mojej wypociny....przepraszam. Jezioro Kamień jest teraz pod opieką koła Gdynia Port. Mamy inne całkiem rewolucyjne plany na tę wodę, ale bez Was i Nas się nie da. Zapraszamy do współpracy.
Członkowie naszego koła będą mieć ciężko, ale też pewne przywileje których innych ominą _________________ Pozdrawiam
Sylwester Ostapiak
http://pzwgdyniaport.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
KJ-UB Wędkarz
|
Wysłany: Pią Wrz 28, 2007 19:27 Temat postu: |
|
|
coś mi się wydaje że skończy się to osobną składką _________________ Pozdrawiam.
Adam. |
|
Powrót do góry |
|
 |
gurdzik Wędkarz
|
Wysłany: Sob Wrz 29, 2007 21:49 Temat postu: żenada! |
|
|
wpadne wpadne....  |
|
Powrót do góry |
|
 |
wujas007 Site Admin
|
Wysłany: Pon Paź 01, 2007 11:15 Temat postu: |
|
|
KJ-UB napisał: | coś mi się wydaje że skończy się to osobną składką |
KJ-UB nie kuś licha:) Ale tak na serio.
Plan jest taki: dla członków koła Gdynia Port łódki np 1zł/godz. a korzystanie z wypozażenia bazy wędkarskiej za friko, co do opłaty za parking jeszcze nie mamy pewności co do stawki, dla członków innych kół opłaty co najmniej 2 razy takie, oczywiście pobyt członków z innych kół w samej bazie za friko...będzie nam miło gościć innych wędkarzy.
No, ale nikt nie zabrania być członkiem naszego koła Cała kasa uzyskana z tych opłat, będzie przeznaczona na zarybienia, utrzymanie sprzętu będącego na wyposażeniu bazy oraz na utrzymanie czystości dookoła jeziora.
Cieszymy się bardzo, że zmienił się stan członków naszego koła z 256 w roku 2006 do 318 w roku 2007. Dzięki temu zwiększy się też budżet koła, co automatycnie zwiększa nasze możliwości co do j. Kamień.
Jesteśmy kołem do którego opłaca się należeć Jesteśmy w swych działaniach transparentni, wszystkiego o kole można dowiedzieć się z naszej strony internetowej, czy to chodzi o imprezy, czy o finanse, czy też zarybiania. Ludzie doceniają to, ale i patrzą nam na ręce. To dobrze, bo nie mają poczucia, że są "szwabieni: Wszystkiego co dotyczy naszego koła można się dowiedzieć w sklepie wędkarskim REX, a czego oni tam nie wiedzą lub nie są pewni to dają namiary na członków zarządu. Olbrzymią zaletą punktu inforacyjnego w sklepie u Marka jest fakt, że czynne tam jest sześć dni w tygodniu, dowiadujesz się tam co chcesz, robisz tam opłaty kiedy Ci wygodnie.
Ale nie czarujmy się, same pieniążki ze składek to za mało żeby marzyć o porządnym łowisku. Trzeba uderzyć do sponsorów, znaleźć inne źródła dochodu...po to żeby właśnie nie było dodatkowych składek. Krótko pisząc, ta sama składka co w innych kołach, ale dużo więcej korzyści
Mało tego, ludzie mocno zaangażowani w pracę na łowisku, będą mogli liczyć na częściową ulgę w składce na ochronę i zagospodarowanie.
Jesteśmy na etapie szukania dogodnego miejsca na bazę wędkarską nad j. Kamień. _________________ Pozdrawiam
Sylwester Ostapiak
http://pzwgdyniaport.pl
Ostatnio zmieniony przez wujas007 dnia Pon Paź 01, 2007 13:47, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
motyl Wędkarz
|
Wysłany: Pon Paź 01, 2007 12:51 Temat postu: |
|
|
Wspaniały pomysł - gratulacje. Teraz tylko czekać na efekty.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
wujas007 Site Admin
|
Wysłany: Pon Paź 01, 2007 17:06 Temat postu: |
|
|
Na gratki jeszcze za wcześnie... To jeszcze trzeba wprowadzić w życie...ale to będzie trudna i wyboista droga Życie pokaże. Trzymaj kciuki, albo lepiej...zostań członkiem naszego koła, będzie nam miło... _________________ Pozdrawiam
Sylwester Ostapiak
http://pzwgdyniaport.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
motyl Wędkarz
|
Wysłany: Pon Paź 01, 2007 19:42 Temat postu: |
|
|
Jednym słowem : POWODZENIA  |