Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
arekk Wędkarz
|
Wysłany: Sob Lip 28, 2007 20:21 Temat postu: Jezioro Dobre |
|
|
Obok drogi Wejherowo-Krokowa.
Na co tam można liczyć bo przejazdem się zatrzymałem na chwilę i parę okoni wpadło.
Więc skoro początek obiecujący to może warto zrobić większy rekonesans na tą wodę.
Może wiecie czy można tam jakąś łódkę wypożyczyć? |
|
Powrót do góry |
|
 |
rawenius Wędkarz
|
Wysłany: Nie Lip 29, 2007 10:31 Temat postu: |
|
|
nie ma ośrodka więc łodzi żadnej nie wypożyczysz,
a co do jeziorka to bywa bardzo różnie, strasznie chimeryczne w moim odczuciu _________________ pyszna zabawa:) |
|
Powrót do góry |
|
 |
motyl Wędkarz
|
Wysłany: Nie Lip 29, 2007 19:20 Temat postu: ? |
|
|
a jak z dojazdem i parkowaniem auta? |
|
Powrót do góry |
|
 |
KJ-UB Wędkarz
|
Wysłany: Nie Lip 29, 2007 21:02 Temat postu: |
|
|
darmo zaparkuje 5 może 6 samochodów (jask matoły nie będą parkować na środku lub w poprzek małego parkingu), kilka miejsc wzdłuż drogi, reszta płatne od dawna jakiś debil (chyba z nadleśnictwa) wydzierżawia w sezonie parking nad wodą cwaniaczkom na pole kemingowe - a ci kasują od wszystkich za wszystko, między innymi za postój, poustawiali zakazy zatrzymywania i straszą strażą leśną czy czymś w tym rodzaju, a odnośnie jeziora - najgorsze w okolicY Wejherowa - POLECAM
w zeszłym roku ponąć nawet ganiali wędkarzy z brzegu wokół półwyspu na którym to pole kempingowe jest... chwała kołu z Pucka - to ich woda, mieli wywalczyć u gówniarzy darmochę dla wędkarzy, no ale chociaż wyszykowali mały parking. _________________ Pozdrawiam.
Adam. |
|
Powrót do góry |
|
 |
arekk Wędkarz
|
Wysłany: Nie Lip 29, 2007 21:23 Temat postu: |
|
|
KJ-UB napisał: | a odnośnie jeziora - najgorsze w okolicY Wejherowa - POLECAM
. |
Więc polecasz czy nie?
Mam parę jezior zabunkrowanych w lesie ale za żadne skarby nie widzę dróg dojazdowych a niestety gps padł. No i z nadleśnictwem mogłby być problemy  |
|
Powrót do góry |
|
 |
tomek7546 Moczykij
|
Wysłany: Wto Sty 20, 2009 7:23 Temat postu: |
|
|
i co z tym jeziorkiem ?warto? |
|
Powrót do góry |
|
 |
bartek5221 Moczykij
|
Wysłany: Sro Sty 21, 2009 12:03 Temat postu: |
|
|
arek podzielił byś się zemną informacjami na tema tych jeziorek jak coś gg 9931382 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Wito Moczykij
|
Wysłany: Sro Sty 21, 2009 14:18 Temat postu: |
|
|
bartek5221 napisał: | jak coś gg 9931382 |
ludzie po to jest to forum żeby sobie pomagać i się dzielić informacjami o łowiskach więc bez sensu jest chyba pisanie każdemu z osobna na GG . To tylko taka mała sugestia  |
|
Powrót do góry |
|
 |
tomek7546 Moczykij
|
Wysłany: Sro Sty 21, 2009 20:12 Temat postu: |
|
|
słuszna sugestia , ja tez znam z jedno łowisko dobrze, a nawet bardzo dobrze  |
|
Powrót do góry |
|
 |
bartek5221 Moczykij
|
Wysłany: Sro Sty 21, 2009 22:07 Temat postu: |
|
|
no niektórzy nie chcą pisać na forum żeby po kilku dniach nie zwaliła się tam cała banda w tym mięsiarzy tak jak to się stało na płutnicy brali wszystko 2 lata temu to ja w lecie byłem w stanie złowić po 100 okoni na godzine takich od 5 cm do 35 cm wszystkie wypuszczałem a na jesień zaczęli się zjeżdżać z całego województwa i niektórzy brali wszystko co im się na hak powiesiło jeden miał 24 kg ale go złapali dlatego żeby temu tego zapobiec podałem gg w większośći są to dzikie niewielkie jeziorka które nie są zarybiane i były by szybko wyłowione rozumiecie o co chodzi |
|
Powrót do góry |
|
 |
tomek7546 Moczykij
|
Wysłany: Sro Sty 21, 2009 22:30 Temat postu: |
|
|
ok moje gg 1760602 |
|
Powrót do góry |
|
 |
doozer Site Admin
|
Wysłany: Czw Sty 22, 2009 15:22 Temat postu: |
|
|
bartek5221 napisał: | no niektórzy nie chcą pisać na forum żeby po kilku dniach nie zwaliła się tam cała banda w tym mięsiarzy tak jak to się stało na płutnicy brali wszystko 2 lata temu to ja w lecie byłem w stanie złowić po 100 okoni na godzine takich od 5 cm do 35 cm wszystkie wypuszczałem a na jesień zaczęli się zjeżdżać z całego województwa i niektórzy brali wszystko co im się na hak powiesiło jeden miał 24 kg ale go złapali dlatego żeby temu tego zapobiec podałem gg w większośći są to dzikie niewielkie jeziorka które nie są zarybiane i były by szybko wyłowione rozumiecie o co chodzi |
Wlasnie na tym polega forum spolecznosciowe. Wszyscy sie wymieniaja informacjami. Jedni mniej inni wiecej. Byloby, mowiac delikatnie, nie ladnie gdyby wedkarze chcieli tylko korzystac nie dajac nic w zamian.
Mam nadzieje, ze te osoby ktore tak zawziecie chronia tajemnic swoich lowisk, nie wykorzystuja informacji zamieszczanych przez innych. _________________ pzdr,
Przemek Hołowczyc |
|
Powrót do góry |
|
 |
arekk Wędkarz
|
Wysłany: Czw Sty 22, 2009 15:38 Temat postu: |
|
|
Także uważam że nie ma co robić tajemnicy.
Na Dobrym połowiłem sobie okoni i to trzeba przyznać że były całkiem sympatyczne wielkościowo. Korci mnie aby na lód tam pojechać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
tomek7546 Moczykij
|
Wysłany: Sob Sty 24, 2009 0:23 Temat postu: |
|
|
pisze sie na wyjazd tam , po 1 lutym , mam fure |
|
Powrót do góry |
|
 |
szotornik Moczykij
|
Wysłany: Sob Sty 24, 2009 0:30 Temat postu: Gdzie byłeś? Co złowiłeś? Na co złowiłeś? ...:) |
|
|
ale lod to chyba z lodowki nie sadze zeby byl na jeziorach w lutym _________________ GDYNIA
GG 3520547 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|