Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Magik Moczykij
|
Wysłany: Nie Sty 30, 2011 11:00 Temat postu: |
|
|
Łowię na Raduni już wiele lat, i to dość często, a NIGDY nie było tam kontroli na jakimkolwiek odcinku. |
|
Powrót do góry |
|
 |
jacekk Moczykij
|
Wysłany: Nie Sty 30, 2011 12:33 Temat postu: |
|
|
Mam nadzieje ,że ktoś z tych kół odwiedzi ten wątek. |
|
Powrót do góry |
|
 |
joker Wędkarz
|
Wysłany: Sro Lut 02, 2011 16:58 Temat postu: |
|
|
Po tym jak zobaczyłem o której miało odbyć się zebranie sprawozdawcze za 2010 rok pozbawiłem się wszelkich złudzeń co do poprawy sytuacji w tym burdelu. Kto z osób pracujących lub uczących się będzie brał specjalnie urlop czy zwalniał się ze szkoły po to by uczestniczyć w zebraniu. Za to wszyscy emeryci którzy tam "rządzą" będą dalej kisić się w swoim sosie.
poniżej przedstawiam link do screena ze strony koła gdynia miasto
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/3a416598fdf228db.html _________________ Pozdrawiam, Piotrek |
|
Powrót do góry |
|
 |
wind Wędkarz
|
Wysłany: Sro Lut 02, 2011 18:49 Temat postu: |
|
|
Wolałbyś w niedzielę?? Prze sumą, czy po?? O pracy w sobotę słyszałem, ale o szkole..... _________________ LUDZIE OPETANI, NAWIEDZENI SWOJĄ PASJĄ, SPECYFICZNIE UBRANI, Z WŁASNYMI OBYCZAJAMI I JĘZYKIEM.
Forum Wędkarskie |
|
Powrót do góry |
|
 |
joker Wędkarz
|
Wysłany: Sro Lut 02, 2011 21:07 Temat postu: |
|
|
wind o egzaminach na studiach pewnie też nie słyszałeś.
Sorry może jestem wściekły na to dlatego bo miałem wtedy egzamin a jestem studentem dziennym. Profesor się z nami umawia na terminy a nie my z nim.
Zatem pomijając fakt że była to sobota, najbardziej rozbawiły mnie niby dwa terminy tylko że jeden na 9.30 a drugi na 10. Cholera gdyby tak terminy egzaminów układali byłaby niesamowita lipa nauczyć się na drugi termin. Według mnie znacznie więcej osób byłoby w godzinach popołudniowo wieczornych od poniedziałku do piątku. _________________ Pozdrawiam, Piotrek |
|
Powrót do góry |
|
 |
wind Wędkarz
|
Wysłany: Sro Lut 02, 2011 22:43 Temat postu: |
|
|
Słyszałem, słyszałem .....
ale odmiany moje koło zorganizowało zebranie w piątek o 15.00...
Koło jest w Gdyni, ja mieszkam w Gdańsku. Resztę dopowiedz sobie sam. Twoje koło i tak choć trochę przemyślało termin ...... _________________ LUDZIE OPETANI, NAWIEDZENI SWOJĄ PASJĄ, SPECYFICZNIE UBRANI, Z WŁASNYMI OBYCZAJAMI I JĘZYKIEM.
Forum Wędkarskie |
|
Powrót do góry |
|
 |
joker Wędkarz
|
Wysłany: Czw Lut 03, 2011 6:39 Temat postu: |
|
|
Dochodzę do wniosku, że szkoda nerwów. _________________ Pozdrawiam, Piotrek |
|