Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
mally36
|
Wysłany: Pią Lip 23, 2010 20:50 Temat postu: karta wedkarska |
|
|
Witam mam takie pytanie bo ja naleze do okregu mazowieckiego ale od niedawna mieszkam w giemlicach prosze mi powiedziec co ja teraz musze zrobic aby lowic na tutejszych wodach w sumie interesuje nie odcinek wisly nr 6 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Areh Wędkarz
|
Wysłany: Pią Lip 23, 2010 21:31 Temat postu: |
|
|
Opłacić składkę członkowską (90 zł) i zapłacić za możliwość łowienia na tym odcinku (50 zł).
Proszę mnie poprawić jeżeli się mylę. _________________ http://www.pomorskiprzewodnikwedkarski.pl/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
granddm Wędkarz
|
Wysłany: Pią Lip 23, 2010 23:27 Temat postu: |
|
|
Nie no drugi raz skladki nie trzeba oplacac nie? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Areh Wędkarz
|
|
Powrót do góry |
|
 |
radoss79 Moczykij
|
Wysłany: Sob Lip 24, 2010 14:10 Temat postu: |
|
|
nie są wystarczy że wykupisz pozwolenie na Wisłę
I sprawdź jeszcze czy Twój stary okręg nie ma przypadkiem porozumienia z okręgiem Gdańskim , będzie jeszcze taniej ( aczkolwiek co do Wisły to nie wiem czy napewno hmm ) |
|
Powrót do góry |
|
 |
Tomasz Bałdyga Kandydat na wędkarza
|
Wysłany: Sro Mar 19, 2014 19:24 Temat postu: |
|
|
Witam jestem zameldowany w innym województwie, ale od dawna pracuje i mieszkam w Gdańsku. Chciałem wyrobić sobie karte wędkarską by móc wędkowac legalnie w waszych wodach. Przepisy są mi znane i egzamin na kartę mógł bym pisac nawet jutro . Byłem pytałem na Rajskiej w Gdańsku i dowiedziałem się że nie mam takiej możliwości tylko muszę jechać do siebie i tam wyrabiać. Nie mam na to czasu "praca " Co mogę zrobić w takiej sytuacji. Czy to nie jest kuszenie do kółsownictwa . Mam się kitrać po krzakach  |
|
Powrót do góry |
|
 |
jarry Site Admin
|
Wysłany: Sro Mar 19, 2014 20:03 Temat postu: |
|
|
Tomasz Bałdyga napisał: | Byłem pytałem na Rajskiej w Gdańsku i dowiedziałem się że nie mam takiej możliwości tylko muszę jechać do siebie i tam wyrabiać. |
Odpowiedz już otrzymałeś, egzamin na kartę wędkarską możesz zdać w każdym kole wędkarskim, ale sam dokument musisz wyrobić w miejscu zamieszkania. _________________ www.pzwgdyniaport.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
wujas007 Site Admin
|
Wysłany: Sro Mar 19, 2014 20:10 Temat postu: |
|
|
jarry napisał: | Tomasz Bałdyga napisał: | Byłem pytałem na Rajskiej w Gdańsku i dowiedziałem się że nie mam takiej możliwości tylko muszę jechać do siebie i tam wyrabiać. |
Odpowiedz już otrzymałeś, egzamin na kartę wędkarską możesz zdać w każdym kole wędkarskim, ale sam dokument musisz wyrobić w miejscu zamieszkania. |
Jarek, niekoniecznie muszą w miejscu zamieszkania respektować zaświadczenie o zdanym egzaminie z innego starostwa...mamy tego przykłady...niestety... _________________ Pozdrawiam
Sylwester Ostapiak
http://pzwgdyniaport.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
Areh Wędkarz
|
Wysłany: Sro Mar 19, 2014 21:30 Temat postu: |
|
|
Byłem w podobnej sytuacji. Załatwiłem sobie meldunek tymczasowy w Gdańsku i problem zniknął. |
|
Powrót do góry |
|
 |
wujas007 Site Admin
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2014 12:43 Temat postu: |
|
|
Areh napisał: | Byłem w podobnej sytuacji. Załatwiłem sobie meldunek tymczasowy w Gdańsku i problem zniknął. |
i to jest dobra ścieżka _________________ Pozdrawiam
Sylwester Ostapiak
|
Powrót do góry |
|
 |
mikadoo91
|
Wysłany: Pią Mar 21, 2014 11:22 Temat postu: |
|
|
Witam do kiedy można wpłacać składki . po jakimś terminie się dopłaca ? |
|
Powrót do góry |
|
 |
wujas007 Site Admin
|
Wysłany: Pią Mar 21, 2014 11:34 Temat postu: |
|
|
mikadoo91 napisał: | Witam do kiedy można wpłacać składki . po jakimś terminie się dopłaca ? |
do końca kwietnia, w kole Gdynia Port nie dopłacasz nic jeżeli przekroczysz ten termin _________________ Pozdrawiam
Sylwester Ostapiak
|
Powrót do góry |
|
 |
mikadoo91
|
Wysłany: Czw Mar 27, 2014 20:25 Temat postu: |
|
|
Witam mój Ojciec chciał założyć karte wędkarską i opłacić składki ;p jak to teraz wygląda ja to zakładałem dość dawno z 6 lat temu ;p jak jest coś takiego jak zdawanie egzaminu i ile wynosi koszt takiej karty ? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Areh Wędkarz
|
Wysłany: Nie Mar 30, 2014 13:24 Temat postu: |
|
|
mikadoo91 napisał: | Witam mój Ojciec chciał założyć karte wędkarską i opłacić składki ;p jak to teraz wygląda ja to zakładałem dość dawno z 6 lat temu ;p jak jest coś takiego jak zdawanie egzaminu i ile wynosi koszt takiej karty ? |
Strona główna PZW Gdańsk: http://www.pzw.gda.pl/content/view/18/106/
Trochę samodzielności. |
|
Powrót do góry |
|
 |
mikadoo91
|
Wysłany: Pon Kwi 07, 2014 18:34 Temat postu: |
|
|
Takie tam teoretyczne pismo do mnie nie przemawia wiem ile mam zapłacić nie trzeba się spinać . chodzi mi o realia jak to wygląda |
|
Powrót do góry |
|
 |
|