Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Matikra
|
Wysłany: Czw Maj 15, 2008 7:43 Temat postu: TUGA I KRÓLEWIECKIE |
|
|
Koledzy jak sukcesy na tudze i królewieckim? może zdradzicie jakieś ciekawe miejsca ?  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kusti Wędkarz
|
Wysłany: Pon Mar 09, 2009 16:25 Temat postu: |
|
|
Tuga, Szkarpawa, wie może ktoś, czy coś już tam zaczęło skubać A może pokryte są lodem jeszcze
dajcie znać jeśli komuś coś wiadomo. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
mirekj Moczykij
Dołączył: 01 Lip 2008 Posty: 42 Skąd: (dawniej Suchanino)teraz centrum Gdańska
|
Wysłany: Pon Mar 09, 2009 16:44 Temat postu: |
|
|
Płotka zaczeła brać co prawda jeszcze nie ma tej dużej brania są i to sporo (15-25 cm) ,lód przy brzegu w niektórych miejscach 1,5-2 m cienka tafla pod koniec tygodnia będzie już po lodzie. Podejrzewam ,że zacznie się ciąg dużej płoci .Pozdrawiam Mirek |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kusti Wędkarz
|
Wysłany: Pon Mar 09, 2009 18:37 Temat postu: |
|
|
mirekj napisał: | Płotka zaczeła brać co prawda jeszcze nie ma tej dużej brania są i to sporo (15-25 cm) ,lód przy brzegu w niektórych miejscach 1,5-2 m cienka tafla pod koniec tygodnia będzie już po lodzie. Podejrzewam ,że zacznie się ciąg dużej płoci .Pozdrawiam Mirek |
Wielkie dzięki za info Może uda mi się w weekend kogoś zmotoryzowanego wyciągnąć
pozdrawiam. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kazior Wędkarz
|
Wysłany: Pon Mar 09, 2009 21:36 Temat postu: |
|
|
Jeżeli ktoś chętny na niedziele z batem - Tuga to ja się wybieram na 90%. Musze to jeszcze z "nadzorem" ustalić. Na dzień dzisiejszy w aucie 3 wolne miejsca. Jak coś to czekam na info. _________________ DS - to mocna broń! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Maniek_111 Moczykij
|
Wysłany: Pon Mar 23, 2009 15:06 Temat postu: |
|
|
Był ktoś ostatnio na Tudze? jaka płoć bieze? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kazior Wędkarz
|
Wysłany: Pon Mar 23, 2009 22:14 Temat postu: |
|
|
Ja byłem na Tudze w ubiegłą niedzielę - nic nie brało!!!!!!!!!!!!! Ci co posiedzieli dłużej to coś drobnego połowili, raczej kicha. Wczoraj ponoć nie lepiej, słyszałem od kolegi. Niby w tygodniu mieli efekty - po wiadrze - ale wkładam to między bajki, ba zawsze biorą tam gdzie nas niema!!
Ja jeżdżę na Motławę może bez rewelacji, ale brania są. Wczoraj trafiłem płoć powyżej 25cm i zszedł mi całkiem ładny leszczyk. Poza tym sieczka, ale ruch w wodzie widać. Pod brzegami okoń ganiał drobnice.
Pozdrawiam! _________________ DS - to mocna broń! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kusti Wędkarz
|
Wysłany: Pon Mar 30, 2009 19:19 Temat postu: |
|
|
Wczoraj byłem z kuzynem. Ludzi cała masa + jakiś autokar. Ja 2 płoteczki po około 10 cm, kuzyn podobna płotka i okoń, reszta ani skubnięcia :] _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|