Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
KoBi Kandydat na wędkarza
|
Wysłany: Czw Paź 09, 2008 20:18 Temat postu: |
|
|
Ja z relacji braku czasu , planuje na szczupłego uderzyć w nastepny weekend na Jezioro kamień najprowdopodobniej , chyba że znajde ciekawszą opcje . Jak ktos zna jakieś fajnemiejsce niech sie podzieli .
Pozdrawiam _________________ Spining user
nie masz z kim jechać na ryby - pisz do mnie
(Prawie jak ogłoszenie matrymonialne .) Hehe |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kazior Wędkarz
|
Wysłany: Czw Paź 09, 2008 21:14 Temat postu: |
|
|
Ja napiszę tak:
Mój Pan Ojciec wybrał się na Motławę i dostał wczoraj szczupłego 60cm i 1,40kg, a dzisiaj 75cm i 2,90kg. Może nie okazy ale już nie kajtki w krótkich spodenkach. Ja zaatakuje w sobotę.
Pozdrawiam _________________ DS - to mocna broń! |
|
Powrót do góry |
|
 |
fishermen Wędkarz
|
Wysłany: Pią Paź 10, 2008 18:27 Temat postu: |
|
|
Kazior . Daj cyna chociaż na co? U mnie lipa szlag trafił ryby --dzieci mają grypę żołądkową. --PORAżKA--- Ale kije połamcie i pozdrówcie ode mnie szczupłe. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kazior Wędkarz
|
Wysłany: Sob Paź 11, 2008 19:38 Temat postu: |
|
|
Szanowny Pan ojciec dostał te szczupaki na spining - chyba na jakąś rybkę z jakiegoś syntetyku,już z zalanym w środku ołowiem - kupił to na straganie na Pruszczańskim rynku. Ja stosuje zazwyczaj kopyto białe, lub jakieś jasne, najlepiej z czarnym grzbietem i z główką około 10g. _________________ DS - to mocna broń! |
|
Powrót do góry |
|
 |
nufis Kandydat na wędkarza
|
Wysłany: Wto Sty 06, 2009 21:12 Temat postu: |
|
|
Kazior, a szanowny Pan Ojciec to w jakich rejonach Motławy sukcesy swe odnosił, bo chciałbym zabrać swojego Szanownego, a wypadałoby żeby gościnnie coś zahaczył  _________________ spinning do bólu  |
|
Powrót do góry |
|
 |
arekk Wędkarz
|
Wysłany: Wto Sty 06, 2009 22:37 Temat postu: |
|
|
nufis napisał: | Kazior, a szanowny Pan Ojciec to w jakich rejonach Motławy sukcesy swe odnosił, bo chciałbym zabrać swojego Szanownego, a wypadałoby żeby gościnnie coś zahaczył  |
Nufis: na forum wędkarskim to niezbyt fortunne słowa
Poza tym poczekaj z tym zabraniem Szanownego jeszcze parę m-cy |
|
Powrót do góry |
|
 |
nufis Kandydat na wędkarza
|
Wysłany: Sro Sty 07, 2009 20:44 Temat postu: |
|
|
No wiesz, jak przyjdzie sezon to każdy będzie nad wodą a nie przed ekranem, więc rozglądam się zawczasu. A chcemy zahaczyć rybkę a nie wyhaczyć syrenkę  _________________ spinning do bólu  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|