Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
WM Wędkarz
|
Wysłany: Pon Lip 21, 2008 10:18 Temat postu: |
|
|
jarry napisał: | No niestety efekty żadne ale może jutro w niedzielę będzie lepiej. |
No i jak poszło?Dostałeś coś konkretnego? |
|
Powrót do góry |
|
 |
doozer Site Admin
|
Wysłany: Pon Lip 21, 2008 10:41 Temat postu: |
|
|
WM napisał: | jarry napisał: | No niestety efekty żadne ale może jutro w niedzielę będzie lepiej. |
No i jak poszło?Dostałeś coś konkretnego? |
Jarry lowil na gruntowki bo musial sziedziec przy SSR i chyba na jednym leszczyku sie skonczylo. Ja lazilem ze spinem i mialem na kiju 3 szczuple ale niestety zadnego nie udalo mi sie wyciagnac, jakas zla passa
Jeden z nich to byla na oko spokojnie czworka ale prawdopodobnie z powodu duzej ilosci zielska na wahadlowce, nie udalo mi sie go dobrze zaciac i wypial mi sie jakies 4-5 metrow ode mnie. Juz go widzialem ale niestety, nie tym razem  _________________ pzdr,
Przemek Hołowczyc |
|
Powrót do góry |
|
 |
WM Wędkarz
|
Wysłany: Pon Lip 21, 2008 10:54 Temat postu: |
|
|
A w jakim rejonie łowiłeś?Prawdopodobnie dzisiaj z wieczora pojadę na Kamień chwilę porzucać więc może mi się poszczęści  |
|
Powrót do góry |
|
 |
doozer Site Admin
|
Wysłany: Pon Lip 21, 2008 11:15 Temat postu: |
|
|
WM napisał: | A w jakim rejonie łowiłeś?Prawdopodobnie dzisiaj z wieczora pojadę na Kamień chwilę porzucać więc może mi się poszczęści  |
Okolice SSR, na lewo od stanicy i przy tym brazowym ladnym pomoscie. Ale jak go zlowisz to wypusc, ja tez chce sie jeszcze raz z nim zmierzyc
Powodzenia, _________________ pzdr,
Przemek Hołowczyc |
|
Powrót do góry |
|
 |
WM Wędkarz
|
Wysłany: Pon Lip 21, 2008 11:25 Temat postu: |
|
|
Spoko,wszystko wypuszczam chyba jednak obłowię inne miejsce,dostępne tylko z pływadła |
|
Powrót do góry |
|
 |
doozer Site Admin
|
Wysłany: Pon Lip 21, 2008 11:51 Temat postu: |
|
|
WM napisał: | Spoko,wszystko wypuszczam chyba jednak obłowię inne miejsce,dostępne tylko z pływadła |
A o ktorym myslisz? Ja wczoraj tez troche plywalem ale na glebszej wodzie nawet pukniecia nie mialem. Jutro sie po puludniu z Jarrym wybieramy tez na plywadelko  _________________ pzdr,
Przemek Hołowczyc |
|
Powrót do góry |
|
 |
WM Wędkarz
|
|
Powrót do góry |
|
 |
doozer Site Admin
|
Wysłany: Pon Lip 21, 2008 18:19 Temat postu: |
|
|
Hmmm, to moze byc ciekawy fragment. Sprobujemy z Jarkiem jutro. Dzieki za info  _________________ pzdr,
Przemek Hołowczyc |
|
Powrót do góry |
|
 |
WM Wędkarz
|
|
Powrót do góry |
|
 |
doozer Site Admin
|
Wysłany: Wto Lip 22, 2008 9:30 Temat postu: |
|
|
No to gratuluje
I mozliwe, ze sie dzisiaj tam spotkamy, tez bedziemy na lodce  _________________ pzdr,
Przemek Hołowczyc |
|
Powrót do góry |
|
 |
aikon Wędkarz
|
Wysłany: Wto Lip 22, 2008 17:26 Temat postu: |
|
|
Gratki,gratki....
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
kuba1119 Moczykij
|
Wysłany: Wto Lip 22, 2008 17:32 Temat postu: |
|
|
GRATULACJE. Na co się skusił? |
|
Powrót do góry |
|
 |
doozer Site Admin
|
Wysłany: Wto Lip 22, 2008 20:40 Temat postu: |
|
|
No i bylismy z jarrym dzisiaj. Kilka krotkich dostalismy ale wszystkie wymiarowe. Najwiekszy mial 52cm. Kilka zeszlo z kija, w sumie raczej udany wypad Poza tym z jarrym sie zawsze dobrze lowi bo to w koncu mistrz spinningu
Ale i tak nastepnym razem zapolujemy na te 4-5 i wiecej kg  _________________ pzdr,
Przemek Hołowczyc |
|
Powrót do góry |
|
 |
rawenius Wędkarz
|
Wysłany: Wto Lip 22, 2008 21:40 Temat postu: |
|
|
Brodziliście, czy z łódeczki? Jeżeli można wiedzieć to czy na miękko, czy raczej żelastwem raczyliście? _________________ pyszna zabawa:) |
|
Powrót do góry |
|
 |
doozer Site Admin
|
Wysłany: Wto Lip 22, 2008 22:21 Temat postu: |
|
|
rawenius napisał: | Brodziliście, czy z łódeczki? Jeżeli można wiedzieć to czy na miękko, czy raczej żelastwem raczyliście? |
Tym razem lodeczka. Miejsce wskazane przez WM'a okazalo sie najlepsze. Ten podwodny garb faktycznie jest wart oblowienia. Ja pierwszego szczuplego dostalem w zatoce kolo SSR na Salmo Rover - taki popper z wiatrakiem Atak na poppera jest kapitalny, widzisz jak szczuply wychodzi z wody, super! Pozniej lowilem wobkami i na nie dostalem kolejnego szczuplego i jeden mi spadl. Jarry mial brania na gumki (marchewka i chyba jakas taka biala z czerwonym ogonkiem) i obrotowki chyba rozmiar 3. Czyli pelna gama  _________________ pzdr,
Przemek Hołowczyc |
|
Powrót do góry |
|
 |
|