Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Kusti Wędkarz
|
Wysłany: Sro Kwi 23, 2008 8:53 Temat postu: Wisła |
|
|
Czy był już ktoś z Was na Wisełce w tym roku Jak tam stan wody, czy już jest niski, żeby dało się spokojnie łowić No i zasadnicze pytanko, czy już bierze certa  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
grand-10 Wędkarz
|
Wysłany: Sro Kwi 23, 2008 12:17 Temat postu: |
|
|
Jak jechałem ostatnio na zawody <w niedzielę> to widziałem że stan wody jest niski... Tyle wiem...
Jak będę coś wiedział więcej to napiszę...
W sumie to sam jestem ciekaw co i jak na bieżącej bo sam przymierzam się wybrać niedługo także czekam z zaciekawieniem na kolejne posty...  _________________ Pozdrawiam... Łukasz... GG 9544848 |
|
Powrót do góry |
|
 |
DaFFy Wędkarz
|
Wysłany: Nie Kwi 27, 2008 20:09 Temat postu: Wisełka |
|
|
No witam, ja się nastawiam wstępnie w tygodniu po pracy popołudniu na Wisełkę wyskoczyć, gdzie jeszcze nie wiem, ale tak na 2-3 godzinki wyskocze na pewno, może ktoś ma jakieś miejsca godne polecenia na ten okres, na 7 bolonkę, albo na gruntówkę lekką.. ?? _________________ Nie Liczy się Ilość, ale Jakość |
|
Powrót do góry |
|
 |
KJ-UB Wędkarz
|
|
Powrót do góry |
|
 |
DaFFy Wędkarz
|
Wysłany: Pon Kwi 28, 2008 20:52 Temat postu: |
|
|
no ja tam nie wiem po co dwa wątki
łatwiej szukaćw jednym... _________________ Nie Liczy się Ilość, ale Jakość |
|
Powrót do góry |
|
 |
grand-10 Wędkarz
|
Wysłany: Pon Kwi 28, 2008 22:21 Temat postu: |
|
|
Jak temat leci to leci...
A tak w sumie to na wielu tematach mieszają się posty z różnymi wątkami więc... chłopaki,może lepiej jak będziemy pisać to o czym w temacie, a pozostałe wątki umieszczajmy w innych tematach a jeżeli brak to śmiało otwierajmy nowe...
W sumie to łatwiej innym bedzie szukać jakby co...
A... KJ-UB... nie mieszam tematów specjalnie bo i tak mam dość bałaganu w naszym kochanym kraju... Postaram się mniej "mieszać nieumyślnie"... Pozdro dla ciebie...  _________________ Pozdrawiam... Łukasz... GG 9544848 |
|
Powrót do góry |
|
 |
KJ-UB Wędkarz
|
Wysłany: Wto Kwi 29, 2008 20:04 Temat postu: |
|
|
hejka _________________ Pozdrawiam.
Adam. |
|
Powrót do góry |
|
 |
marcin887 Wędkarz
|
Wysłany: Czw Maj 08, 2008 21:16 Temat postu: Re: Wisła |
|
|
Kusti napisał: | Czy był już ktoś z Was na Wisełce w tym roku Jak tam stan wody, czy już jest niski, żeby dało się spokojnie łowić No i zasadnicze pytanko, czy już bierze certa  | witam panów jestem tu nowy bardzo mi miło was Poznać jeśli chodzi o certe to bierze na koszyczek na bierząncej ale to wiem z wiadomości swoich ja jutro jade z tyczką to coś wiecej powiem |
|
Powrót do góry |
|
 |
grand-10 Wędkarz
|
Wysłany: Czw Maj 08, 2008 21:33 Temat postu: |
|
|
No siemanko...
A ile nałapałeś i jakiej wielkości te certy??
I co na haka i co w koszyk?? <o ile zdradzisz>  _________________ Pozdrawiam... Łukasz... GG 9544848 |
|
Powrót do góry |
|
 |
marcin887 Wędkarz
|
Wysłany: Czw Maj 08, 2008 21:41 Temat postu: |
|
|
grand-10 napisał: | No siemanko...
A ile nałapałeś i jakiej wielkości te certy??
I co na haka i co w koszyk?? <o ile zdradzisz>  | to znazy to ze certy biorą wiem od wedkarza od byłego mistrza polski wędkarstwie spławikowym wiec to jest raczej pewna wiadomość ja dopiero jutro jade W okolice świbna tam też polecam jedno miejsce jak już jest ktoś w świbnie to liczanc od promu drugi znak kotwiczka i uśąść jakieś 2 cm odniej jest dno sie zapada i często tam coś siedzi |
|
Powrót do góry |
|
 |
grand-10 Wędkarz
|
Wysłany: Czw Maj 08, 2008 21:44 Temat postu: |
|
|
Aha... Sorki...
To czekam na jutrzejsze relacje... powodzonka...  _________________ Pozdrawiam... Łukasz... GG 9544848 |
|
Powrót do góry |
|
 |
marcin887 Wędkarz
|
Wysłany: Czw Maj 08, 2008 21:47 Temat postu: |
|
|
ok napewno jutro jak już wruce napisze co i jak |
|
Powrót do góry |
|
 |
marcin887 Wędkarz
|
Wysłany: Pią Maj 09, 2008 14:15 Temat postu: |
|
|
na wisile bierząncej koło świbna ruszyły sie leszcze i płocie nawet spore sztuki łowiłem na tyczke na chak kolorowe dzinkuny zanęta to mundial-f-super mix leszcz z dodatkiem melasy w płynie |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kazior Wędkarz
|
Wysłany: Pią Maj 09, 2008 18:15 Temat postu: |
|
|
Pisze dzisiaj bo wcześniej nie było czasu. Byłem tydzień temu (nd) jak zwykle w Ostaszewie. Może bez rewelacji, ale 3 certy (nie zawielkie), jakiś leszczczor ek, jedna płocia, i mnogo krąpia, Rybki bardzo wybredne bo musiałem im na hak zakładać 3 - 4 kolorowe pinki, a jak były dwa kolorowe duże to już nie pasowało!! Rano było okrutnie zimno, potem troszeczkę ociepliło się. Brań dużo ale bardzo delikatne i niezdecydowane. W nd też jadę i też do Ostaszewa. Relacja w tygodniu!!
Poniżej fota poglądowa ilości.
 _________________ DS - to mocna broń! |
|
Powrót do góry |
|
 |
DaFFy Wędkarz
|
Wysłany: Pią Maj 09, 2008 22:54 Temat postu: |
|
|
a ja dziś byłem bez wędek co prawda ale byłem:
na Wiśle w Kwidzynie- cienizna- nikt nic
Na Wiśle w Ostaszewie- cienizna- nic nikt
Na Wiśle w Kiezmarku- cienizna- nic nikt
Na Wiśle Martwej- ZERO ludzi
Przejechałem ,kilka fajnych miejsc znalazłem, woda płynie szybko, ale schodzi już w dół powoli  _________________ Nie Liczy się Ilość, ale Jakość |
|
Powrót do góry |
|
 |
|