Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
robak99 Kandydat na wędkarza
|
Wysłany: Sro Lut 10, 2016 16:49 Temat postu: nowe wędki Genlog |
|
|
Na rynku pokazały się nowe wędki, nowa marka GENLOG. na allegro Revolution Feeder 420 kosztuje przeszło 400 zł Zastanawiam się nad kupnem takiej wędki bo trzymałem model niższy i byłem w wielkim szoku, żadna pospolita marka(jaxon, mikado etc) nie ma takiego kija w swojej ofercie. łowił ktoś na te wędki? |
|
Powrót do góry |
|
 |
joker Wędkarz
|
Wysłany: Sro Lut 10, 2016 17:13 Temat postu: |
|
|
Genlog - tylko co to takiego i skąd się wzięło? na feedera nie łowie już bardzo długo ale osobiście nie pchałbym się w coś o czym nic nie wiadomo.
Zgaduję, że produkt chiński z brandem dystrybutora. _________________ Pozdrawiam, Piotrek |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: Czw Lut 11, 2016 10:28 Temat postu: |
|
|
poszperałem trochę w necie i na innych forach, z tego co znalazłem są to wędki bardzo wysokiej jakości. w zeszłym roku już były dostępne na rynku... podobno przewyższają shimano! rewelacyjnie pracują. w ofercie mają też kołowrotki, żyłki i pokrowce. lubię mieć coś innego, coś niespotykanego a przy tym jak będzie to w takiej klasie jak opisuje producent to z pewnością będę zadowolony z zakupu. Wędkę zamówiłem, zobaczymy przy pierwszym wypadzie czy warto. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: Czw Lut 11, 2016 10:56 Temat postu: |
|
|
a i jeszcze jedno, podobno Genlog będzie na targach w poznaniu. może po nich coś więcej będzie wiadomo o tym sprzęcie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
joker Wędkarz
|
Wysłany: Pią Lut 12, 2016 14:13 Temat postu: |
|
|
Zostanę jednak przy Shimano
A z tego co widzę, to w ofercie nie mają kołowrotków tylko jeden model kołowrotka, pokrowiec, kilka przaśnych wędek, jedną linie żyłek, którą też z pewnością 100% tylko brandują, na świerzym facebooku słaby marketing, obrazkowa www no i fora "puchną" od informacji na ich temat.
Nie żebym negował, ale byłbym ostrożny w polecaniu i zachwytach nad niewiadomą.
A jak chcesz się wyróżnić i mieć coś niespotykanego i świetnej jakości... Hauer Custom Rods _________________ Pozdrawiam, Piotrek |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: Pon Lut 15, 2016 9:18 Temat postu: |
|
|
Genlog wchodzi na polski rynek, wszystko jest świeże. Joker widzę, że lubisz słowo "branduą" Pytanie ile marek produkuje, ma swoją fabrykę żyłek? np Trabucco i Genlog z tej samej fabryki biorą żyłkę! nie są te same żyłki, żyłki Genlog są inne niż te które mamy na rynku. Testowane i zmieniane tak aby były perfekcyjne na naszych wodach przez trzy lata, to samo ze sprzętem. Wiele godzin spędzonych nad wodą i przed komputerami by dopracować każdy najmniejszy szczegół! Jestem przekonany Joker, że gdy zobaczysz żyłkę w sklepie NUMBER ONE na pewno nie odłożysz jej z powrotem! |
|
Powrót do góry |
|
 |
joker Wędkarz
|
Wysłany: Pon Lut 15, 2016 9:45 Temat postu: |
|
|
Odłożę, kupuje Ulitimę, którą produkuje ULTIMA
Robisz tu jakieś podchody z reklamą  _________________ Pozdrawiam, Piotrek |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: Pon Lut 15, 2016 23:31 Temat postu: |
|
|
Piotrek, zaraz reklama, tak samo jak Ty np w przypadku żyłki tak i ja bronię tego co wybrałem.
Widzisz, nie miałeś w ręku Number One a od razu piszesz, ze nie kupisz, że kupisz Ultime, bronisz swego wyboru.
Mam nadzieję, że jak spotkasz żyłki Genlog to napiszesz mi, że kupiłeś chociaż 1 szpulkę tak dla wypróbowania, a jak ją już wypróbowujesz to jestem przekonany, że napiszesz same superlatywy na jej temat  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|