Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jarry Site Admin
|
Wysłany: Pon Kwi 07, 2014 18:40 Temat postu: |
|
|
mikadoo91 napisał: | Takie tam teoretyczne pismo do mnie nie przemawia wiem ile mam zapłacić nie trzeba się spinać . chodzi mi o realia jak to wygląda |
A więc wygląda to tak:przychodzisz,kładziesz dowód osobisty i dowód wpłaty za egzamin,dostajesz test do wypełnienia ,czas nieograniczony, jak odpowiesz na wymagana liczbę pytań to zdałeś ,a jak nie popraweczka . To wszystko. Powodzenia _________________ www.pzwgdyniaport.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
mikadoo91
|
Wysłany: Pon Kwi 07, 2014 20:38 Temat postu: |
|
|
dzięki i o taką konkretną odpowiedź mi chodziło pozdro |
|
Powrót do góry |
|
 |
Elgi - Paweł
|
|
Powrót do góry |
|
 |
jarry Site Admin
|
Wysłany: Sro Wrz 23, 2015 8:29 Temat postu: Re: Karta wędkarska na wodach PZW |
|
|
Elgi - Paweł napisał: | Witam,
Posiadam Kartę Wędkarską oraz Legitymację Członkowską od roku 1990, opłacałem składki do 1996 roku. W 2016 chciałbym powrócić do wędkowania i w tym miejscu moje pytania.
1. Czy muszę wymieniać swoje dokumenty wędkarskie / czy była zmiana wzorów, w załączeniu skany moich dokumentów/ w dodatku zmieniłem kilkukrotnie adres zamieszkania.
2. Moje pierwotne koło "Zakładowe przy Stoczni Conrada Korzeniowskiego w Gdańsku" przestało istnieć gdzie mogę ewentualnie się zgłosić /czy sam dowolnie wybieram najbliższe koło?/.
3. Ostanie pytanie...czy w ogóle moje dokumenty są akceptowalne czy muszę ponownie przystąpić do egzaminów itp. |
Pod koniec grudnia kiedy będą już przyjmowane opłaty na nowy 2016 rok udaj się do któregoś koła PZW w naszym okręgu , wybierz sobie koło ,które Tobie najbardziej się podoba , pasuje Ci.Skarbnik przyjmując od ciebie opłaty wymieni Ci legitymacje członkowska na nową z podanymi przez Ciebie aktualnymi danymi, karta wędkarska jest ważna ale ja bym ja wymienił w Wydziale Ochrony Środowiska w twoim miejscu zamieszkania ze względu dużego zużycia. _________________ www.pzwgdyniaport.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
Elgi - Paweł
|
Wysłany: Czw Wrz 24, 2015 15:34 Temat postu: |
|
|
jarry napisał: | Pod koniec grudnia kiedy będą już przyjmowane opłaty na nowy 2016 rok udaj się do któregoś koła PZW w naszym okręgu , wybierz sobie koło ,które Tobie najbardziej się podoba , pasuje Ci.Skarbnik przyjmując od ciebie opłaty wymieni Ci legitymacje członkowska na nową z podanymi przez Ciebie aktualnymi danymi, karta wędkarska jest ważna ale ja bym ja wymienił w Wydziale Ochrony Środowiska w twoim miejscu zamieszkania ze względu dużego zużycia. |
Dziękuje za odpowiedź, wyjaśniła moje wszelkie wątpliwość. Mam jeszcze jedną prośbę, proszę o sugestie co do wyboru koła PZW.
W latach 90-tych byłem członkiem Zakładowego koła przy Stoczni Conrada Korzeniowskiego, później przeszedłem do Gdańsk-Śródmieście ponieważ poprzednie rozwiązano. Jakie koło w Gdańsku polecacie. _________________ Paweł E. |
|
Powrót do góry |
|
 |
jarry Site Admin
|
Wysłany: Pią Wrz 25, 2015 10:28 Temat postu: |
|
|
Elgi - Paweł napisał: | Jakie koło w Gdańsku polecacie. |
Nie polecę Ci żadnego koła, to musi być twój wybór,jeśli chcesz odwiedzać koło raz w roku w trakcie robienia opłat ,to wybierz koło najbliżej miejsca zamieszkania żebyś miał blisko, a jeśli chcesz uczestniczyć w życiu koła wybierz koło ,które coś robi,organizuje zawody, imprezy itp. dla swoich członków. _________________ www.pzwgdyniaport.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|