Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
baloonstyle Wędkarz
|
Wysłany: Sob Sie 24, 2013 5:38 Temat postu: |
|
|
herflikss napisał: | a łapiesz w nurcie czy bardziej na spokojnej wodzie te sumy? ja jeżdżę do nowej cerkwi na betonową główkę lecz bez wiekszych efektow, zawsze zastanawiam sie czy łatwiej jest dostac rybę w głownym nurcie czy tez moze miedzy główkami |
Kolego to gdzie ryby stoją określają pory roku i temperatura wody.
Po za tym ryby jak sum na Wiśle mają swoje stołówki i trzeba najpierw namierzyć takie miejsce żeby dostać rybkę.
Z całym szacunkiem dla kolegi StroWn ale sum 35 cm to nawet koło suma z prawdziwego zdarzenia nawet nie przepływał _________________ http://pomorskiprzewodnikwedkarski.pl/
Ostatnio zmieniony przez baloonstyle dnia Nie Sie 25, 2013 12:59, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
bodzio1303 Wędkarz
|
Wysłany: Sob Sie 24, 2013 7:35 Temat postu: |
|
|
baloonstyle napisał: |
Z całym szacunkiem dla kolegi StroWn ale sum 355 cm to nawet koło suma z prawdziwego zdarzenia nawet nie przepływał |
To ten "z prawdziwego zdarzenia" jaki ma wymiar ? |
|
Powrót do góry |
|
 |
StroWn Wędkarz
|
Wysłany: Sob Sie 24, 2013 10:28 Temat postu: |
|
|
No taki wzial.... co zrobic ale lepsze 35 cm niz 12 przynajmniej branie bylo widac Sumek wzial przy rozmytym brzegu okolo 3 m glebokosci na wirach. |
|
Powrót do góry |
|
 |
StroWn Wędkarz
|
Wysłany: Sob Sie 24, 2013 12:13 Temat postu: |
|
|
No taki wzial.... co zrobic ale lepsze 35 cm niz 12 przynajmniej branie bylo widac Sumek wzial przy rozmytym brzegu okolo 3 m glebokosci na wirach. |
|
Powrót do góry |
|
 |
StroWn Wędkarz
|
Wysłany: Nie Sie 25, 2013 12:06 Temat postu: |
|
|
Wczorajsza nocka ; wegorz 53 cm , wegorek 21 cm i 5x sumuś 12-15 cm . Zarybiali ostatnio wasatym ? |
|
Powrót do góry |
|
 |
calvuss Wędkarz
|
Wysłany: Nie Sie 25, 2013 17:24 Temat postu: |
|
|
[quote="StroWn"] wegorz 53 cm , wegorek 21 cm i 5x sumuś 12-15 cm . Zarybiali ostatnio wasatym ?[/quote] ..ten wpis powinien wygladac miejwiecej tak :Wczorajsza nocka ;wegorek 53 cm,mikrowegorek 21 cm i 5x akwariowa odmiana sumusia 12-15 cm .Zarybiali ostatnio WĄSATYM ?[  |
|
Powrót do góry |
|
 |
StroWn Wędkarz
|
Wysłany: Nie Sie 25, 2013 19:15 Temat postu: |
|
|
A ten jak zwykle się czepia pochwaliłbyś się czymś, a nie jak zwykle marudzisz
Ps. Tamten post pisany z telefonu |
|
Powrót do góry |
|
 |
calvuss Wędkarz
|
Wysłany: Nie Sie 25, 2013 20:22 Temat postu: |
|
|
sory ,nie czepiam sie ale chwalil sie nie bede ze nalowilem dzisiaj na nogacie wiadro krapikow zagladnij na przewodnik tam sie chwale.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
StroWn Wędkarz
|
Wysłany: Pią Sie 30, 2013 8:30 Temat postu: |
|
|
Wczorajsza nocka : 3x sumik akwariowy |
|
Powrót do góry |
|
 |
calvuss Wędkarz
|
Wysłany: Pią Sie 30, 2013 17:10 Temat postu: |
|
|
akwariowy ale bojowy ,cos w tym jest ze te male takie glodomory sie wieszaja a wiekszy to zadko albo wogle  |
|
Powrót do góry |
|
 |
StroWn Wędkarz
|
Wysłany: Czw Wrz 05, 2013 9:22 Temat postu: |
|
|
Tak na marginesie ... jak ja to lubie, jade nad wode to po kilka latarek w nocy widuje, co spotkam czlowieka to mowi, ze ktos czyli ja pisal na forum i cos tam bierze. A zadnej wlasnej relacji nie wrzuca, dla mnie taka osoba to pasozyt forumowy. Pozdrawiam was darmozjady  |
|
Powrót do góry |
|
 |
baloonstyle Wędkarz
|
Wysłany: Czw Wrz 05, 2013 11:02 Temat postu: |
|
|
StroWn napisał: | Tak na marginesie ... jak ja to lubie, jade nad wode to po kilka latarek w nocy widuje, co spotkam czlowieka to mowi, ze ktos czyli ja pisal na forum i cos tam bierze. A zadnej wlasnej relacji nie wrzuca, dla mnie taka osoba to pasozyt forumowy. Pozdrawiam was darmozjady  |
Kolego to źle szukasz : Na moim portalu prawie co dziennie jest relacja kogoś z Wisły
To forum to nie jedyne z Naszego województwa.
Co do darmozjadów to zawsze byli i będą , uroki internetu niestety . _________________ http://pomorskiprzewodnikwedkarski.pl/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
jonasz7 Wędkarz
|
Wysłany: Czw Wrz 05, 2013 18:04 Temat postu: |
|
|
Hehe, ja bywam na paru forach dziennie, tu i tu coś poczytam. Pisze wtedy kiedy mogę komuś pomóc lub zwrócić uwagę.
Nie piszę w tematach typu "gdzie byłeś, co złowiłeś", bo jeżdżę głównie na jedną wodę i łowię drobne ryby, a poza tym moje wypady to w większości treningi przed zawodami, a po co mam podawać innemu "zawodnikowi" gotowe informacje, które mnie kosztują tyle czasu, pieniędzy, nerwów i często pokory
A po za tym ja najczęściej łowię ryby, gdzie sąsiedzi narzekają... więc po co wprowadzać w błąd? _________________ Tyczkarz |
|
Powrót do góry |
|
 |
calvuss Wędkarz
|
Wysłany: Czw Wrz 05, 2013 19:41 Temat postu: |
|
|
a ja pisalem opis swojej kazdej wyprawy i zauwazylem lekki nacisk na moja miejscowke dlatego lekko zbastowalem z wpisami |
|
Powrót do góry |
|
 |
Oyci3C Moczykij
|
Wysłany: Pią Wrz 06, 2013 9:22 Temat postu: |
|
|
baloonstyle napisał: | StroWn napisał: | Tak na marginesie ... jak ja to lubie, jade nad wode to po kilka latarek w nocy widuje, co spotkam czlowieka to mowi, ze ktos czyli ja pisal na forum i cos tam bierze. A zadnej wlasnej relacji nie wrzuca, dla mnie taka osoba to pasozyt forumowy. Pozdrawiam was darmozjady  |
Kolego to źle szukasz : Na moim portalu prawie co dziennie jest relacja kogoś z Wisły
To forum to nie jedyne z Naszego województwa.
Co do darmozjadów to zawsze byli i będą , uroki internetu niestety . |
Niestety dla mnie Twój portal odpycha oprawą graficzną i bałaganem, a forum to jeden wielki śmietnik i niekończące się pojedyncze tematy No ale to moja opinia tylko  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|