Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Peki
|
Wysłany: Nie Maj 13, 2012 20:42 Temat postu: |
|
|
Potwierdzam. Pomimo, że nawiało zimnej wody - belona jest już pod klifem w Orłowie. Dziś pojechałem z rodziną na spacer dosłownie na godzinę i udało mi się przechytrzyć trzy sztuki na srebrną Rewę. Brań było oczywiście więcej, ale jak to belona - sporo niewykorzystanych brań (łowiłem bez dozbrojki). |
|
Powrót do góry |
|
 |
rufio20 Moczykij
|
Wysłany: Sro Maj 16, 2012 12:27 Temat postu: belona |
|
|
No to ładny wynik ja od początku tegorocznej beloniady miałem 8 spadów pod rząd piękna seria trochę wymuszona bo się bawiłem przy nogach ale wolę stracić niż z dozbrojką ciągać ryby walnięte za bok  _________________ wedkarski.com |
|
Powrót do góry |
|
 |
Bartosz Kandydat na wędkarza
|
Wysłany: Sro Maj 16, 2012 17:05 Temat postu: |
|
|
Witam dzisiejszy wypad na plaże na Górkach Zachodnich zaowocował jedną beloną miałem jeszcze dwa zejścia mimo nieciekawej pogody to wypad udany. |
|
Powrót do góry |
|
 |
bolnyj Wędkarz
|
Wysłany: Pon Maj 21, 2012 6:03 Temat postu: |
|
|
Wczoraj Górki Zachodnie od godziny 14.00 do 20.00 zero kontaktu z "bocianem". Trochę się załamałem. Ale nic trzeba próbować dalej. A co tam wczoraj na innych łowiskach? _________________ Fishing & speedway is my life. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Bartosz Kandydat na wędkarza
|
Wysłany: Pon Maj 21, 2012 17:22 Temat postu: |
|
|
Blondyj trochę jestem zdziwiony, że nic nie złowiłeś ja co prawda byłem w sobotę na Górkach Zach. to moim łupem padły 4 belony. W niedziele też chciałem się wybrać, ale się nie udało. Brań miałem bardzo dużo, tylko że ciężko zaciąć ten wąski dzióbek. Zabawa była niesamowita belony brały nawet pod samym brzegiem, fajny widok był jak holowanej belonie towarzyszyła druga aż pod sam brzeg. |
|
Powrót do góry |
|
 |
bolnyj Wędkarz
|
Wysłany: Pon Maj 21, 2012 18:43 Temat postu: |
|
|
A widzisz Bartosz to musiało coś im nie przypasowac bo jeden z kolegów którzy wczoraj byli na górkach mówił właśnie że w sobotę była przednia zabawa a w niedzielę był zdziwiony że nie ma brań. Było nas kilku i nikt nie miał kontaktu z "bocianem"  _________________ Fishing & speedway is my life. |
|
Powrót do góry |
|
 |
bodzio1303 Wędkarz
|
Wysłany: Pon Maj 21, 2012 19:42 Temat postu: |
|
|
Władysławowo-Port od 6:00 do 10:00 ani jednego brania. Oprócz mnie było kilka innych osób.Wszyscy bez kontaktu z beloną |
|
Powrót do góry |
|
 |
bolnyj Wędkarz
|
Wysłany: Sro Maj 23, 2012 8:08 Temat postu: |
|
|
Wczoraj 18.00 -19.30 Górki Zachodnie niestety znów bez kontaktu z "bociankiem"  _________________ Fishing & speedway is my life. |
|
Powrót do góry |
|
 |
bolnyj Wędkarz
|
Wysłany: Pią Maj 25, 2012 8:20 Temat postu: |
|
|
Koledzy macie jakieś info co z belonką. Kolega z Gdyni mówił mi że na hali nie ma wogóle belony co oznaczałoby że nawet rybacy nie łowią? Co Wy na to? Czy już jej nie ma czy jeszcze  _________________ Fishing & speedway is my life. |
|
Powrót do góry |
|
 |
slawencjusz21 Wędkarz
|
|
Powrót do góry |
|
 |
slawencjusz21 Wędkarz
|
Wysłany: Nie Maj 27, 2012 18:11 Temat postu: |
|
|
koledzy czy ktoś łowi belonę w Rewie? gdzie tam można porzucać z brzegu? na tym cypelku? może lepiej skoczyć do Rzucewa? czy idzie tam z brzegu porzucac? pozdro |
|
Powrót do góry |
|
 |
slawencjusz21 Wędkarz
|
Wysłany: Pon Maj 28, 2012 17:28 Temat postu: |
|
|
dzis bylem w Rzucewie. niestety nie miałem ze sobą pontonu. łowiłem z brzegu tuż przy pomoscie obok zamku. efekt bardzo mizerny 1 belona tak z 50cm i jedno odprowadzenie przynęty. kilka łódeczek kręciło się niedaleko odemnie ale też nie zauważyłem żeby coś wyciągali. połapałem ze 2,5 godz i się zwinąłem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
bodzio1303 Wędkarz
|
Wysłany: Pon Maj 28, 2012 20:51 Temat postu: |
|
|
slawencjusz21 napisał: | dzis bylem w Rzucewie. niestety nie miałem ze sobą pontonu. łowiłem z brzegu tuż przy pomoscie |
Czy można w Rzucewie podjechać blisko brzegu samochodem ,żeby zwodować ponton ? |
|
Powrót do góry |
|
 |
slawencjusz21 Wędkarz
|
Wysłany: Wto Maj 29, 2012 6:24 Temat postu: |
|
|
pewnie. chociażby tam przy molo obok zamku masz zjazd pod samą wodę. później dalej w strone Pucka też stało kilka aut z przyczepkami przy samej wodzie, tam wodowali łódki. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gracek Kandydat na wędkarza
|
Wysłany: Sro Maj 30, 2012 17:17 Temat postu: |
|
|
Witam wszystkich w tym roku pierwszy raz biegam za beloną z brzegu . czy ktoś miał wyniki na Westerplatte kiedyś ? dodam że z brzegu z skał ...
dzisiaj górki zach . z falochronu zero kontaktu z beloną duża falaaaa
pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|