Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
WM Wędkarz
|
Wysłany: Wto Paź 19, 2010 19:31 Temat postu: |
|
|
doozer napisał: | Na zebrania mojego kola na ~400 czlonkow przychodzi, wraz ze mna, okolo 3 mlodych ludzi (jarry wybacz nie jestes juz mlody )
Przestancie wiec pierdzielic o tym, ze "czas na zmiany, wywalic dziadkow lesnych" |
Dobrze powiedziane.Wszyscy pierdolą,ale nikt nic nie robi więc młodzi ruszcie dupy bo ja to już za stary jestem...jak to pewien młody łysol z forum twierdzi |
|
Powrót do góry |
|
 |
jacekk Moczykij
|
Wysłany: Wto Paź 19, 2010 20:40 Temat postu: cdn |
|
|
Proponuje rzebyśmy wszyscy , zapisali się do jednego koła może wtedy stworzymy jakąś konkretną grupe.Czy są chętni? |
|
Powrót do góry |
|
 |
joker Wędkarz
|
Wysłany: Wto Paź 19, 2010 21:12 Temat postu: |
|
|
Ale do koła w Gdyni i nie włączając w to Koła Port bo oni już trochę namieszali z pstrągiem w kamieniu i muszą ogarnąć swój grajdołek  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Areh Wędkarz
|
Wysłany: Wto Paź 19, 2010 21:44 Temat postu: Re: cdn |
|
|
jacekk napisał: | Proponuje rzebyśmy wszyscy , zapisali się do jednego koła może wtedy stworzymy jakąś konkretną grupe.Czy są chętni? |
Jeżeli chodzi o Gdańsk - to ja się piszę. _________________ http://www.pomorskiprzewodnikwedkarski.pl/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
jacekk Moczykij
|
Wysłany: Wto Paź 19, 2010 23:22 Temat postu: cdn |
|
|
Zgadzam sie ze gdynia port jest nieżle zarządzana przynajmniej na tle innych, Jeśli chodzi o Gdańsk to ja też jestem gotów, można by przedyskutować jakie konkretnie koło. |
|
Powrót do góry |
|
 |
maryaChi Moczykij
|
Wysłany: Sro Paź 20, 2010 7:44 Temat postu: |
|
|
Na Gdańsk również się piszę. Fajnie by było mieć jakąś wodę pod opieką i spróbować, być może przekonać się, że jest łatwo, ciężko lub się nie da Warunek z mojej strony jest jeden - przynajmniej 5 osób urodzonych powyżej 1970r.
Orientujecie się może, kto opiekuje się żwirownią w Borowcu po rozwiązaniu koła Gdańsk Orunia? |
|
Powrót do góry |
|
 |
slawencjusz21 Wędkarz
|
Wysłany: Sro Paź 20, 2010 9:10 Temat postu: |
|
|
jak bierzecie pod opiekę żwirownię Borowiec to ja piszę się do waszego koła mimo iż jestem z Gdyni (choć nie wiem czy mógłbym wstąpić do koła w Gdańsku). przydałoby się trochę tą piękną wodę zarybić i zainteresować się nią. pozdrawiam
PS. jestem urodzony po 1980r. |
|
Powrót do góry |
|
 |
maryaChi Moczykij
|
Wysłany: Sro Paź 20, 2010 9:18 Temat postu: |
|
|
Ja tak formalnie to nawet z Gdańska nie jestem, a jestem członkiem klubu Portowa (w zasadzie biernym członkiem). Nie ma żadnych przeciwwskazań żebyś zapisał się do koła gdziekolwiek w Polsce. |
|
Powrót do góry |
|
 |
jarry Site Admin
|
Wysłany: Sro Paź 20, 2010 9:26 Temat postu: |
|
|
Z tego co mi wiadomo to żwirownie Borowiec ma koło policyjne z Gdyni i z tego co wiem żadne kolo w Okręgu Gdańskim nie zamierza na razie zrezygnować z opieki nad powierzona mu woda.Ale może RZGW ma jakieś wolne wody do przejęcia stańcie do przetargu i go wygrajcie .POWODZENIA _________________ www.pzwgdyniaport.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
Areh Wędkarz
|
Wysłany: Sro Paź 20, 2010 10:15 Temat postu: |
|
|
Sugerowałbym przeniesienie tego tematu do Masz jakiś pomysł? Pojawił się jakiś problem? Napisz!, bo chyba tam bardziej pasuje. _________________ http://www.pomorskiprzewodnikwedkarski.pl/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
chavezz Moczykij
|
Wysłany: Sro Paź 20, 2010 12:41 Temat postu: |
|
|
BOROWIEC MA KOŁO POLICYJNE Z GDYNI KTÓRE POWSTAŁO CAŁKIEM NIE DAWNO.proponuje założyc koło-nie jest to trudne. |
|
Powrót do góry |
|
 |
slawencjusz21 Wędkarz
|
Wysłany: Sro Paź 20, 2010 12:53 Temat postu: |
|
|
no to może pojawią się jakieś kontrole na Borowcu skoro policja wzięła pod swoją opiekę tą wodę! |
|
Powrót do góry |
|
 |
chavezz Moczykij
|
Wysłany: Sro Paź 20, 2010 12:56 Temat postu: |
|
|
dokładnie.patrol z chwaszczyna jest tam 3 razy dziennie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
maryaChi Moczykij
|
Wysłany: Sro Paź 20, 2010 13:15 Temat postu: |
|
|
chavezz napisał: | dokładnie.patrol z chwaszczyna jest tam 3 razy dziennie. |
Nie zauważyłem. Półtora tygodnia temu spotkałem tam za to rekordziste - 4 żywce + spinning, także rekordzista pewnie się też jak dotąd nie spotkał Mimo wszystko wody kół policyjnych są zwykle znacznie lepiej zarządzane niż reszta. Głównie ze względu na możliwości. Strażnik SSR ma uprawnienia takie jak każdy zwykły obywatel - w razie problemów ucieka (ewentualnie kitra sie w krzakach) i dzwoni po policje/PSR. Policjant należy do służb mundurowych, jest uzbrojony i za nielegalny połów ryb może nawet zatrzymać na 48h. |
|
Powrót do góry |
|
 |
jarry Site Admin
|
Wysłany: Sro Paź 20, 2010 13:24 Temat postu: |
|
|
maryaChi napisał: | Strażnik SSR ma uprawnienia takie jak każdy zwykły obywatel - w razie problemów ucieka (ewentualnie kitra sie w krzakach. |
rt. 25. 1. Strażnikowi Społecznej Straży Rybackiej przysługują uprawnienia, o których mowa w art. 23 pkt 1-3 i 4 lit. b).
2. Strażnik Społecznej Straży Rybackiej podczas i w związku z wykonywaniem czynności, o których mowa w art. 23 pkt 1-3 i 4 lit. b):
1) korzysta z ochrony prawnej przysługującej funkcjonariuszom publicznym,
Za zniewage takiego straznika odpowiesz ja za zniewage policjanta itd. dla wszystkich ktorzy nie wiedzieli i nie wiedza proponuje przeczytac cala ustawe _________________ www.pzwgdyniaport.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
|